Marjana je skakala sa bandžija, a onda je UDARILA GLAVOM o stenu (VIDEO)

Naizgled je sve delovalo normalno. Marjana je bila vezana za vrpcu bandžija i skočila je dole u dolinu. Ali, kako klip pokazuje, ona se nije vratila gore i zamahnula je oštro prema drugoj strani, a potom je više puta udarila u stenu, prenosi mirror.co.uk

  • 3

Tinejdžerka Marjana (19) skakala je sa bandžija u mermernom kamenolomu nedaleko od grada Murmanska i udarila više puta u stenu! Srećom po nju, imala je na sebi kacigu koja je spasla od ozbiljnijih povreda.

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak koji je izazvao brdo komentara. Na snimku se čuju komentari njenih šokiranih prijatelja koji komentarišu: "Da li se povredila? Kako se ovo desilo? Kako je ovo moguće"?

ŠOK U NEMAČKOJ: Muškarac skočio sa vrha hotela u Berlinu (VIDEO)

Naizgled je sve delovalo normalno. Marjana je bila vezana za vrpcu bandžija i skočila je dole u dolinu. Ali, kako klip pokazuje, ona se nije vratila gore i zamahnula je oštro prema drugoj strani, a potom je udarila u stenu, prenosi mirror.co.uk.

Ovaj dečko je skočio bandži džamp, ali je ZABORAVIO SAMO JEDNU SITNICU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Marjana je prebačena u bolnicu gde su joj konstatovane lakše povrede.

Pogledajte ovaj užasan snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA