≫ 

IZREŠETAO BIVŠU ŽENU SA 15 METAKA, PA REKAO DA NIJE HTEO DA JE UBIJE: Dragan S. osuđen na doživotnu robiju!

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari

  • 10

Dragan Sekulić (38) osuđen je u Ohaju na doživotnu robiju zbog ubistva bivše supruge Željke (35). On je 9. decembra u ženu ispalio 15 hitaca, a na sudu je izjavio da "nije imao nameru da je ubije".

 

OVIH 6 ŽENA JE MISTERIOZNO NESTALO IZ MALOG GRADA: Četiri su ubijene, dve još nisu pronađene!

 

Sekulić je tvrdio da nije imao nameru, a obrazloženje na pitanje zašto je ispalio 15 hitaca jeste da je čuo da je u vezi sa kolegom, pa je imao "prekid filma", prenosi Alo.

 

Bivšu suprugu kobnog dana sačekao je na parkingu ispred Centra za rehabilitaciju "Astorija", gde je radila kao medicinska sestra i sasuo joj tri metka u glavu, a zatim još nekoliko metaka u telo i ostavio je da iskrvari. Jedan metak je ostao zaglavljen u cevi.

 

Pištolj kalibra 45 milimetara nije bio njegov, već ga je uzeo iz garaže svog brata. Veštačenjem oružja utvrđeno je da je na pištolju njegov DNK. Posle zločina u iznajmljenim kolima je pokušao da pobegne ka aerodromu "Akron Kanton".

 

Dragan je sa porodicom iz Hrvatske izbegao u Srbiju gde je upoznao Željku, pa su u SAD emigrirali 2002. U braku su dobili dve ćerke, koje sada imaju devet, odnosno 13 godina. Avgusta prošle godine su se razveli, a Željka je navodno ubrzo posle toga počela novu vezu.

 

Samo dve nedelje pre gnusnog zločina, 24. novembra, pokušao je da je ubije tako što je kamionom izgurao njen automobil u jarak.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivča Niš

    29. maj 2016 | 12:06

    Eto,da je kod nas dobio bi 20,a izašao za 15g.

  • ATIMUS

    29. maj 2016 | 11:33

    On mislio da je u srbiji ubijes pa dobijes pet sest godinica.....

  • plavi safir

    29. maj 2016 | 21:53

    Dosta je sa tim " imao prekid filma "!! Mnogi muskarci treba da se zatvore i lece pre nego se ovako nesto desi! Crko da Bog da!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA