POŠTO JE PROCUREO SNIMAK GRUPNOG SILOVANJA KOJI JE ZGROZIO SVET: Uhapšen jedan od napasnika!

Policija je za slučaj silovanja, koji se dogodio prošle nedelje u Rio de Žaneiru, saznala od devojke, koja im se obratila za pomoć, nakon što ju je dečko silovao sa još 30 drugih momaka

  • 0

Policija u Brazilu uhapsila je jednog osumnjičenog, od ukupno 30, koji je učestvovao u grupnom silovanju koje je potreslo čitav svet! Hapšenje se odgiralo u subotu, a policija još uvek nije otkrila identitet uhapšenog mladića.

TINEJDŽERKE SILOVALO PO 30 MUŠKARACA: Snimak grupnog silovanja u Brazilu procureo na internet!

Policija je za slučaj silovanja, koji se dogodio prošle nedelje u Rio de Žaneiru, saznala od devojke, koja im se obratila za pomoć, nakon što ju je dečko silovao sa još 30 drugih momaka.

Policija je odmah izdala nalog za njihovo hapšenje, a nekoliko dana nakon silovanja devojka je saznala da su silovatelji postavili snimak na internet.

Privremeni predsednik Brazila, Mišel Temer, obećao je da će formirati policijsku jedinicu koja će se baviti samo sprečavanjem nasilja nad ženama.

Snimak je podeljen mnogo puta i ispod njega su postavljeni mizogenistički komentari, ali su ubrzo nalozi na kojima se nalazio suspendovani.

Napad je šokirao Brazil i aktivisti su pokrenuli kampanju protiv, kako kažu "kulture silovanja" u Brazilu i pozvali na proteste.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA