MANIJAK DIVLJAO PUTEM 200 NA SAT: Preticao i vozilo Hitne pomoći (VIDEO)

Nije poštovao znakove upozorenja i svetlosne signale ambulantnim kolima i odbio je da se povuče sa strane kao ostali vozači

  • 2

Hitna pomoć prevozila je pacijenta do bolnice kada je naišao automobil marke "mercedes" kojim je upravljao očigledno bahati i arogantni vozač.

 

Nikada ne blokirajte parking Range Roveru, čak ni kada vozite Jaguar (VIDEO)

 

U početku on je opasno jurio cestom, prelazio dozvoljenu brzinu, nije vodio računa o sigurnoj udaljenosti i predstavljao je opasnost za sve vozače na putu. Na kraju je dodao gas i prestigao hitnu pomoć. Nije poštovao znakove upozorenja i svetlosne signale ambulantnim kolima i odbio je da se povuče sa strane kao ostali vozači.

 

Njegova bahata i opasna vožnja trajala je 25 kilometara.  Novinari su došli do vozača mercedesa, a prema njegovim rečima ceo incident je u stvari bio nesporazum, jer je on samo pravio put za hitnu pomoć. Ovaj video predat je policiji, a verovatno je slučaj za psihijatra.

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    30. maj 2016 | 10:48

    Seljacka posla....

  • Srbija

    30. maj 2016 | 11:14

    Pa, ovo nije ni blizu 200 na sat. Treba ga kazniti za preticanje punom linijom, izazivanje potencijalne saobracajne nesrece i nepostovanje propisane brzine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA