≫ 

SILOVAO OSMORO DECE, DOBIO 108 GODINA ZATVORA: Horor u izbegličkom kampu u Turskoj!

Osuđeni čovek osumnjičen da je zlostavljao 30 dece, iako je izveden na suđenje samo zbog zlostavljanja osmoro, jer se ostale porodice plaše da će biti vraćene u Siriju ako podnesu tužbe, prenose turski mediji

  • 2

Sud u Turskoj osudio je muškarca na 108 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja najmanje osmoro sirijske dece u izbegličkom logoru, navodi se u izveštajima turskih medija.

 

AVGANISTANAC SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DECU: Priznao da je ljubio i dodirivao devojčice

 

Kako prenosi Fena, 29-godišnji Erdal E. radio kao čistač u sanitarnim prostorijama u šatorskom logoru u Nizipu u pokrajini Gazijentep u južnoj Turskoj u blizini sirijske granice.

 

PEDOFIL JE ZARAZIO DECU HIV-om, HLAMIDIJOM I HERPESOM, a onda ga je stigla kazna!

 

On je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje osmoro sirijske dece u toaletima u logoru, u zamenu za 1,5 do 5 turskih lira (od 0,5 do 1,78 dolara).

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Njegovi advokati zatražili su oslobađajuću presudu, navodeći da je njegovo ranije priznanje policiji učinjeno pod prisilom. Sudije u sudu u Nizipu odbile su, međutim, takvu argumentaciju i kasnije su ga osudile na 108 godina zatvora. Tužioci su tražili kaznu od 289 godina zatvora.

 

Fena prenosi da je turski list "Birgun" naveo da je osuđeni čovek osumnjičen da je zlostavljao 30 dece, iako je izveden na suđenje samo zbog zlostavljanja osmoro, jer se ostale porodice plaše da će biti vraćene u Siriju ako podnesu tužbe.

 

Taj list piše da su žrtve bile u dobi između 8 i 12 godina i da su svi dečaci.

 

MAJKA MONSTRUM PREKO INTERNETA POZIVALA perverznjake da siluju njenu ćerku (6)!

 

Humanitarne grupe upozorile su da su sirijska đeca koja žive kao izbeglice krajnje izložena seksualnim zlostavljačima. Logore, koji je dom za 10.800 izbeglica, obišli su međunarodni zvaničnici i naslanja se na drugi logor za sirijske izbeglice koji je obišla nemačka kancelarka Angela Merkel u aprilu.

 

Fena podseća da je Turska domaćin za 2,7 miliona izbeglica koji beže pred sukobima u susednoj Siriji. Samo ih četvrtina živi u izbegličkim logorima, dok ostali žive u turskim mestima i gradovima.

 

(Telefraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA