≫ 

PIJANI RUS ODSEKAO PRIJATELJU GENITALIJE jer je izgubio u TAKMIČENJU DUŽINE PENISA!

Policija je uhapsila 52-godišnjeg Rusa, koji je posle svađe sa svojim prijateljem, i nakon što je izgubio na takmičenju u dužini penisa, izvadio sekiru i kastrirao svog rivala

  • 4

Da su kompleksi i frustracije veliki problemi koji prate čovečanstvo, dokazi su i bizarni momenti, koji savladaju čoveka. Rus (52) je svom prijatelju (47) odsekao penis, jer je izgubio na takmičenju, u kome su merili kome je duži polni organ.

 

Vodio je vremensku prognozu, a onda se iza njega pojavio OGROMAN PENIS: Svi su popadali kada su ga videli! (FOTO)

 

Policija je uhapsila 52-godišnjeg Rusa, koji je posle svađe sa svojim prijateljem, i nakon što je izgubio na takmičenju u dužini penisa, izvadio sekiru i kastrirao svog rivala, prenose ruski mediji.

 

Rulja POHOTNIH žena napala muškarca, sve su htele da vide koliki mu je penis! (VIDEO)

 

Ova dvojica seljana su se raspravljali o veličini svojih genitaljia, a onda su rešili da ih uporede. Gubitnik je besan rezultatom takmičenja, pa je nasrnuo na prijatelja sekirom. Najpre ga je udario u glavu, a potom mu je i odsekao reproduktivni organ.

 

- Ovi seljani su već dva dana pili u lokalnoj kafani, tako da je alkohol, dodatno uticao na ovako nasilno ponašanje - izjavio je potparol policijske stanice.

 

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA