≫ 

POLA VEKA ZATVORA ZA TEŠKO UBISTVO MAJKE I ĆERKE: Razrešen svirepi zločin usred Srbije!

Zbog teškog ubistva u mestu Susek kod Beočina, počinioci su osuđeni na ukupno 50 godina zatvora

  • 0

Kemal Nunić (50) i Dragan Stanković (28) i Saša Vujičić kome se izgubio svaki trag osuđeni su za zločin koji su počinili u Suseku kod Beočina 2014. godine, na ukupno 50 godina zatvora.

Zbog teškog ubistva, Milene Mijalčić (92) i njene ćerke Tatjane Velimirović (72) iz Suseka kod Beočina, Kemal Nunić (50) iz Šapca i njegov sugrađanin Dragan Stanković (28), u četvrtak su u Višem sudu u Novom Sadu osuđeni na ukupno 50 godina zatvora.

Treći optuženi za ovo krivično delo Saša Vujičić koji je tada imao 17 godina, po izlasku iz pritvora, iz kojeg je pušten uz meru pojačanog nadzora, nije bio dostupan sudu i izgubio mu se svaki trag, prenose Večernje novosti.

Kemalu je zbog saizvršilaštva u ubistvu Tatjane Veličković izrečena dvadesetogodišnja kazna zatvora, dok je Dragan, optužen da je učestvovao u ubistvu obe žrtve, za svako osuđen na po 30 godina. Ipak, izrečena mu je jedinstvena kazna od tri decenije.

Obrazlažući presudu, sudija Vidoje Mitrić kazao je da su prilikom odlučivanja o kazni, u vidu imali bestijalnost prilikom ubistva sa umišljajem dve žene.

Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

- U obzir je uzeta i činjenica da Nunić do sada nije bio osuđivan, a da Stanković jeste - navedeno je u obrazloženju presude.

Zločin u Suseku se dogodio u noći izmeđi 21. i 22. marta 2014. godine u kući u Fruškogorskoj ulici u kojoj su živele majka i ćerka.

Ova dvojica su u dogovoru sa tada maloletnim Vujičićem odlučili da opljačkaju Milenu i Tatjanu. Ušli su u dvorište, a zatim u kuću, na kojoj su prethodno sekirom razvalili ulazna vrata. Starice su zatekli u krevetu, na spavanju.

Stanković i tada maloletni Vujičić su ispreturali stvari, iz novčanika su uzeli 3.000 dinara, posle čega su premetačinu u potrazi za plenom nastavili Kemal i Dragan. Tatjana i Milena su se, čuvši buku, probudile i ustale da provere šta se dešava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA