≫ 

ISLAMISTI VEŽBAJU PUCANJE IZ PIŠTOLJA NA ZELENGORI: Nekada ih bude i na stotine!

- Ima ih različitih, sa bradama i bez njih, naoružani su pištoljima različitih modela. Vežbaju gađanje iz pištolja, a dnevno ih zna da bude više od stotinu - rekao je policijski izvor

  • 5

Bezbednosna služba BiH došla je do podataka da su radikalni islamisti prošlog leta na području Zelengore svakodnevno vežbali pucanje iz pištolja. Do tamo su dolazili najsavremenijim terenskim vozilima, odnosno džipovima, pravcem Sarajevo-Trnovo-Rogoj-Miljevina-Tjentište.

 

DŽIHADISTI PRODAJU ROBINJE NA FEJSBUKU: Uplakane devojke (18) koštaju 8.000 evra!

 

Policijske agencije informacije dobijaju od izvora koji često obilazi nomade na Zelengori, a koji im je otkrio da su na tu planinu prošle godine, i to od polovine juna, svakodnevno dolazili radikalni islamisti obučeni uglavnom u crne uniforme, a na nogama su imali čizme.

 

- Ima ih različitih, sa bradama i bez njih, naoružani su pištoljima različitih modela. Vežbaju gađanje iz pištolja, a dnevno ih zna da bude više od stotinu - rekao je policijski izvor.

 

Na Zelengori su, inače, izgrađeni brojni stambeni objekti u planinskom stilu, u kojim je veći broj islamista ostajao na prenoćištu, dok je deo predveče odlazio u Sarajevo.

 

Tokom letnjih meseci Srbi iz Gacka i Bileće izgone stoku na ispašu, a sudeći po operativnim informacijama, ni oni, ni lokalno stanovništvo, zasad nisu ugroženi.

 

- Oni nemaju nikakvih problema s islamistima, tvrdi naš izvor - navedeno je u dokumentaciji bosanskih bezbednosnih službi.

 

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    20. jun 2016 | 11:32

    Nemaju problema,nemaju...do prve smradovske zgode!

  • ÔDragan

    20. jun 2016 | 12:57

    Nemaju problema dok se ovi uvezbaju. Posle glava na panj.

  • D. D.

    20. jun 2016 | 18:46

    TREBA PROVJERITI DALI BAKIR I D MEKTIC NADJE SE SA NJIMA. DA IMA SAMO KO DA MALO POGLEDA TE POLIGONE VJERIUJEM DA BI IH NASAO SA NJIMA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA