≫ 

MAŠINOVOĐA PRONAĐEN MRTAV U LOKOMOTIVI: Tragedija na železničkoj stanici Popovac

Hitna pomoć je poziv primila u 6.51 sati, ali mašinovođa je zatečen mrtav u lokomotivi i nije bilo indikacija za reanimaciju

  • 2

Mašinovođa Zoran Tričković (48) iz Niša, radnik firme „Kargo Srbija“ koja posluje u okviru Železnica Srbije, preminuo je jutros na Železničkoj stanici Popovac.

UŽAS USRED SRBIJE: Pretukao starca zbog PARKIRANJA, pa pobegao! (FOTO)

Kako saznajemo, on je poslat da kao pomoćnik mašinovođe dotera teretni voz iz Zaječara do Popovca. Tu je čekao da na preuzimanje druge železničke kompozicije kada mu je pozlilo.

Hitna pomoć je poziv primila u 6.51 sati, mašinovođa je zatečen mrtav u lokomotivi i nije bilo indikacija za reanimaciju. Prema nezvaničnim saznanjima, on ranije nije imao zdravstvenih tegoba.

Policija je obavila uviđaj a Tričkovićevo telo je po nalogu Višeg javnog tužilaštva upućeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Prema prvim informacijama u pitanju je naprasna smrt, jer nisu ustanovljene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazivale na krivično delo.

Prošle godine na isti način preminuo je mašinovođa Goran Dinić (51), takođe iz Niša. Njemu je 31. jula pozlilo u blizini Bele Palanke, a obdukcija je pokazala da je preminuo od infarkta.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi

    20. jun 2016 | 03:01

    Unisti nas svakodnevni stres! Jadan covek! Tuga! Iskreno saucesce porodici! :(((

  • Milos89

    21. jun 2016 | 07:32

    Masinovodje kao potrosna roba, kako vas nije sramota da pistite ljude u takvim uslovima 12h???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA