POZNATI BEOGRADSKI ADVOKAT PRE SAMOUBISTVA OSTAVIO OPROŠTAJNA PISMA: Evo šta je u njima pisalo!

Najpotresnije je svakako bilo ono u kojem se obraća svojoj devojci, koju je zamolio da mu "oprosti" što je digao ruku na sebe

  • 13

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43), koji je prekjuče izvršio samoubistvo u stanu na Vračaru, ostavio je četiri oproštajna pisma - devojci, majci, ocu i svom saradniku.

UŽAS NA VRAČARU: Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) pronađen mrtav, sumnja se na SAMOUBISTVO!

- Prijatelju moj, žao mi je što ti ostavljam najteži zadatak da roditeljima saopštiš da sam umro - napisao je Kastratović u kratkom pismu svom dugogodišnjem saradniku.

Najpotresnije je svakako bilo ono u kojem se obraća svojoj devojci, koju je zamolio da mu „oprosti“ što je digao ruku na sebe i napisao da joj želi svu sreću ovog sveta.

- U pismima koja je namenio ocu i majci govori o svojim željama nakon smrti. Sve je napisao u vidu testamenta. Ni u jednom od pisama ne navodi motiv samoubistva - objašnjava sagovornik i tvrdi da se Kastratović ubio iz lovačke puške svog oca, koja je bila u legalnom posedu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

IZBOLI SINA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA: Napravili mu sačekušu ispred ulaza u stan!

U stanu na Vračaru, gde se ubio advokat, policija je pored oproštajnih pisama na stolu pronašla kovertu u kojoj je bilo 6.200 evra i „ajfon“, piše Alo.

- Stvari su privremeno uzete i biće vraćene njegovim roditeljima nakon veštačenja - dodao je sagovornik.

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Prošle godine Marko je bio meta nepoznatih napadača, koji su ga presreli, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem. U izjavi za policiju rekao je da ne zna ko bi ga i zbog čega napao.

Prema saznanju, Markov otac Strahinja Kastratović završio je u Urgentnom centru nakon što je saznao za tragičnu vest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    22. jun 2016 | 17:40

    Novac je i dobro i zlo. Nije lako biti advokat u zemlji u kojoj pravo zapravo i ne postoji samo pravo jacheg.

  • Wampirko007

    23. jun 2016 | 01:42

    Kazem.ja droga vi mi ne verujete. Skoro 10 godina sam ga gledao i jasno je kao dan da se drogirao.

  • B.Blue

    24. jun 2016 | 12:32

    A da nije mozda samo djavo dosao po svoje? Svi vi koji komentarisete niste bili pod sapom "pravednog" Kastratovica.Licno meni je zao svacijeg zivota...ali On nije zalio tudje ni zivote,ni porodice,razorene teskim sudbinama kojima je on dodatno naneo nepovratnu stetu gubitak i ponovni bol, kako vec. Zarad novca prodao je svoje znanje i navodnu pravednost koju trebaju da imaju ti advokati stajuci na stranu i radeci sa raznim vrstama kriminalaca.Sve zbog prokletog novca. Tuzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA