≫ 

"TORNADO MOŽE SVAKO JUTRO DA NAS POGODI": Dolazi nam PAKAO od vremena!

- Biće grada, pljuskova i grmljavine večeras na teritoriji cele Srbije. Ipak, treba reći da nas neće zadesiti onako jako nevreme kakvo smo imali prošle nedelje - kaže Đorđe Đurić, meteorolog sajta "Weather2Umbrella"

  • 19

Promenljivo vreme koje je obeležilo prethodni mesec čeka nas i u narednom periodu, sa paklenim temperaturama, ali i mogućim vremenskim nepogodnama, kako što pojava tornada.

TORNADO ĆE BITI NORMALNA POJAVA U SRBIJI: Pogledajte kakvo nas leto u stvari čeka! (VIDEO)

Pogoršanje vremena čeka nas već danas, jer meteorolozi najavljuju pljuskove, pojačan vetar i u nekim predelima pojavu grada.

PONESITE KIŠOBRAN SA SOBOM: Danas svežije sa lokalnim pljuskovima, moguć i GRAD

- Biće grada, pljuskova i grmljavine večeras na teritoriji cele Srbije. Ipak, treba reći da nas neće zadesiti onako jako nevreme kakvo smo imali prošle nedelje - kaže Đorđe Đurić, meteorolog sajta "Weather2Umbrella"

SPREMA SE NOVO NEVREME U BEOGRADU: Srbiju čeka još STRAŠNIH OLUJA, leto će biti PAKLENO!

Prosečne temperature do kraja meseca kretaće se oko tridesetog podeoka, sa čestim pojavama kiše, a već početkom jula nas očekuju paklene temperature od čak 38 stepeni. Međutim, prema najavama meteorologa, kasnije tokom meseca će se stabilizovati vremenske prilike, sa temperaturama koje će biti prosečne za ovo doba godine. Postoji mogućnost i da se može doći do pojave tornada, ili takozvane pijavice, koje je zadesila Pančevo pre nekoliko dana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Evo kako da od osiguranja naplatite štetu ako vam je GRAD IZLUPAO AUTOMOBIL!

- Tornado kako što je bio u Pančevu može svako jutro da se desi. Međutim, to nije bio pravi tornado, jer da jeste, od Pančeva ne bi ništa ostalo. Mogu da se dese opasnije stvari, kao tornado u selu Šopići 2014. godine, kada je išao preko Dunava i podigao šleper od 400 tona - kaže meteorolog Časlav Stanojević za beogradske medije, ističući da to sve zavisi od brojnih termodinamičkih uslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. jun 2016 | 09:27

    Slušaj Đorđe bio bi red da više ne plašiš narod jer ti si čovek plaćen od gazda da dižeš prašinu. Ako smo ludi mi nismo glupi i znamo da je vreme veštačko i znamo za sve ostalo da prave naši saveznici jer stigla je pšenica pa će oni to da nam oberu. U prilog tome ti Đoko ne vidiš dobro već tri dana avioni aktivno zasipaju Srbiju to je verovatno reko MMF da bi nam porastao BDP. Nemoj Đoko molim te dosta je bilo neka bude šta su naumili i tačka.

  • Sale Niš

    27. jun 2016 | 10:47

    Ne postoji sleper od 400 tona

  • Stojko

    27. jun 2016 | 08:47

    Sjajni ste sa ovim americkim forama za plasenje naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA