POHOTNI PROFESOR HEMIJE HTEO SEKS SA 7 ĐAKA: Pošaljite mi snimak u kom radite ove PRLJAVŠTINE

Daglas i dečaci su eksplicitne fotografije razmenjivali putem aplikacije na Fejsbuku čak godinu i po dana, od 2014. do 2016. godine

  • 0

Daglas Li (25) je bivši profesor hemije iz San Hosea koji je optužen da se lažno predstavljao na internetu, kao devojka, kako bi zavodio mlade momke i terao ih da mu šalju njihove nage i druge eksplicitne fotografije.

 

NAPALJENI PROFESOR PIPKAO UČENICE: Daću ti peticu ako mi… (FOTO)

 

- Ovo treba da posluži kao upozorenje svim mladim ljudima da paze sa kim komuniciraju na internetu. Nemaju svi loše namere, neki imaju čak i zle - rečeno je na sudu.

 

Li se predstavljao kao devojčica Rej Peletir, a zahvaljujući tom lažnom identitetu uspeo je da "pridobije" čak sedmoricu dečaka. On je od njih tražio razne poze u kojim su goli.

 

Daglas i dečaci su eksplicitne fotografije razmenjivali putem aplikacije na Fejsbuku čak godinu i po dana, od 2014. godine do 2016.

 

Njegov slučaj je bio predmet dokumentarca na MTV koji je imao za cilj da pokaže mladim ljudima kako moraju biti oprezni u komunikaciji sa ljudima na društvenim mrežama. Takođe, poenta je da se ne veruje svemu što ljudi prikazuju na Fejsbuku, jer često takvo predstavljanje ume da bude lažno.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA