KAMERON GURNUO PENIS U USTA MRTVE SVINJE: Da li su Britanci zato glasali za izlaz iz EU?

Da li je moguće da je glas za izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz Evropske unije bio u stvari veganski protest protiv Kamerona, zbog nečega što je uradio tokom studija na Oksfordu?

  • 1

Bio je petak ujutru, 24. juna, kada su stigli konačni rezultati britanskog referenduma i kada je ceo svet shvatio da su "ludi" Ostrvljani odlučili da napuste zajednicu evropskih naroda, kada je ujedno i počela debata oko toga zašto su tako odlučili.

POZNATI MILIJARDER GUBI NOVAC ZBOG BREGZITA: Kompanija "Virdžin" izgubila trećinu svoje vrednosti (VIDEO)

Da svet nije u ovoj meri digitalizovan mogli bismo sada iskoristiti onu frazu koja kaže da je oko ovog pitanja "mnogo mastila proliveno", ali svet je digitalizovan i nije mnogo mastila proliveno.

BREGZIT UČINIO SVOJE: Šest puta više Britanaca traži švedsko državljanstvo

Svi su, ipak, pokušali da odgovore na pitanje zašto su građani Ujedinjenog Kraljevstva odlučili da napuste EU, pa su tako jedni ukazivali na strah od imigracije, drugi na rasizam, treći na ekonomsko beznađe u velikom delu te moćne države, četvrti na britansku svojeglavost i imperijalni mentalitet koji im ne dopušta da slušaju druge da im govore šta smeju a šta ne smeju da rade.

Ima ih, međutim, i koji su glasali protiv političkog establišmenta, a mnogi konkretno protiv Dejvida Kamerona.

Foto: Profimedia/Abaca Foto: Profimedia/Abaca

Čim smo to čuli, nismo mogli da se ne setimo optužbe koja se pojavila prošle jeseni a koja kaže da je britanski premijer stavio "privatni deo svoje anatomije" u usta mrtve svinje kao deo inicijacijskog rituala tokom svog školovanja na Oksfordu.

Ovo se nalazi u neautorizovanoj biografiji "Zovite me Dejv" koju su napisali narodni poslanik Majkl Eškroft i novinarka Izabel Oukshot.

NOVA EVROPA: Italija zauzima mesto Britanije na čelu EU, zajedno sa Nemačkom i Francuskom

Navodno, glava svinje je počivala u krilu jednog od članova studentskog društva "Pjers Gejvston" u trenutku u kojem je sadašnji britanski premijer stavio svog "vršnjaka" u njena usta.

PAPA UPOZORAVA: Nacionalizam će pocepati EU kao što je i Jugoslaviju

Nema preciznih informacija o poreklu svinje čija je glava počivala u krilu, i da li je odgajena u Velikoj Britaniji ili je pak uvezena, a to je svakako nešto što bi raspoloženje javnosti mnogo da preokrene na jednu ili drugu stranu.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Takođe, autori ostavljaju prostor za mogućnost greške oko identiteta osobe koja je gurnula penis u usta svinje, ali tvrde da je izvor izuzetno kredibilan. Dodaju i da je Kameron često pravio uspešne žurke i da je uvek bio okružen prelepim ženama.

NA DNEVNOM REDU PETICIJA KOJU JE POTPISALO 3 MILIONA LJUDI: Parlament u Britaniji razmatra rezultate Bregzita

Najstrašnije od svega je to što je ovaj događaj bizarno sličan prvoj epizodi britanske serije "Crno ogledalo" iz 2011. godine, u kojoj je britanski premijer prinuđen da polno opšti sa svinjom uživo na TV da bi sprečio teroristički napad.

Pitanje sada glasi: da li je moguće da je glas za Bregzit bio u stvari veganski protest protiv Kamerona?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA