"NEKOLIKO PUTA JE OBIJAO KUĆU PRE NEGO ŠTO JU JE ZAPALIO": Uhapšen piroman u Nišu

Osumnjičenome je određeno zakonsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu

  • 2

Policija u Nišu uhapsila je A. J. (35) iz okoline Niške banje zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti i teške krađe.

On je, prema prvim informacijama iz istrage, najpre obio kuću u vikend naselju kod Niške banje, a potom je zapalio sprat.

Počinjena materijalna šteta je oko 400.000 dinara, piše Alo.

- Na tom spratu su izgorele stvari, ali su vatrogasci uspeli brzo da ugase požar, kako ne bi izgorela cela vikendica. Pošto u kući niko ne živi, lopov je tu kuću obijao nekoliko puta od maja do sredine juna. Najverovatnije je hteo da prikrije tragove pljački, pa je zato podmetnuo požar - rekao je sagovornik blizak istrazi.

Osumnjičenome je određeno zakonsko zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA