≫ 

Ovo je Bosanac koji je snimao svađu MONSTRUMA iz Minhena, sekund pre nego što je krenuo MASAKR! (VIDEO)

Snimak rasprave Alija Sonbolija sa prolaznicima napravio je 20-godišnji Mersad Nuhanović, a njegov snimak su kasnije preneli svi svetski mediji

  • 22

Dvoje Bosanaca koji žive u Minhenu, Mirsad i Nevresa Nuhanović, povređeni su u napadu pomahnitalog ubice pre dva dana u Minhenu, potvrdili su članovi porodice iz Cazina.

Tinejdžer monstrum godinu dana PLANIRAO MASAKR, policija našla dokaz na njegovom kompjuteru!

Reč je o porodici koja je mobilnim snimala napadača na krovu tržnog centra i objavila snimak na kojem se vide rasprava i svađa s Alijem Sonbolijem, koji su preneli svi svetski mediji.

Snimak je napravio 20-godišnji Mersad Nuhanović, Mirsadov sin, kaže njegov rođak Ifet Nuhanović (24) iz Rujnice kod Cazina, saznaje Avaz.

HEROJ KRVOPROLIĆA U MINHENU: Žrtvovao život da spase sestru, a onda je porodicu zavila nova tragedija U CRNO!

- Sudbina je tako htela, on je mobilnim snimao 18-godišnjeg mladića iranskog porekla koji se na parkingu ispred lifta svađao s jednim Turčinom, a onda je zapucao prema njima - kaže Ifet Nuhanović.

Na snimku koji je objavljen čuje se svađa na nemačkom jeziku, a onda i reči na bosanskom. Upravo u tom trenutku, odbijeni metak pogodio je i Mirsada i Nevresu.

PROGOVORILI DRUGOVI UBICE IZ MINHENA: Evo šta su JEZIVO otkrili o njemu!

- Mersad je snimao svađu njih dvojice, na snimku se vidi napadač, ali Turčin se ne vidi. U jednom trenutku Turčin kaže napadaču: "Eno, snima te", na šta ovaj kaže: "U pravu si" i tada je pucao prema Mersadu.

Foto: Twitter Foto: Twitter

- Metak je pogodio u ćošak balkona i najverovatnije se odbio i pogodio Mersadovog oca Mirasad u leđa, a majku Nevresu u ruku. Ne znam, naprosto, da objasnim kako su oboje ranjeni jednim metkom - prepričava Ifet Nuhanović sve što mu je prenEo Mersad, s kojim je već razgovarao.

HRVAT USRED MASAKRA U MINHENU: Video sam kada je KRVNIK pucao devojčici u leđa!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ifet Nuhanović potvrdio je da je njegov stric Mirsad juče ujutro pušten iz bolnice i da se dobro oseća. Supruga Nevresa ranjena je u ruku, metak je, praktično, napravio duboku posekotinu. Bračni par Nuhanović ima svoje pekare u Minhenu i već 30 godina žive u glavnom gradu Bavarske.

Napadač iz Minhena bio inspirisan Brejvikovim masakrom?

Foto: Guliver/Joerg Koch/Getty Images Foto: Guliver/Joerg Koch/Getty Images

Ifet je preneo, iz razgovora s Mersadom, da je svađa između napadača i Turčina trajala još tridesetak sekundi nakon kraja snimka koji je objavljen na internetu. Tada je napadač upucao osobu s kojom se raspravljao, stavio pištolj za pojas i sišao liftom prema "McDonald'su" da nastavi krvavi pohod.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    24. jul 2016 | 18:14

    Изгледа да је учествовала читава дијаспора из екс-Ју - четири Шиптара, Хрват, Босанци...Има ли неки Немац још преостао у том Минхену?

  • sone

    24. jul 2016 | 17:10

    Nisu pricali na bosanskom, nego na srpskom. Ne postoji bosanski jezik.

  • Johan

    24. jul 2016 | 16:40

    Vidi se da je bosanac nije umeo da reaguje na vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA