POLICIJA ČUVA MONSTRUMOVE RODITELJE: Nemi su od šoka nakon masakra u Minhenu!

Na društvenim mrežama istražitelji su pronašli podatak da je Ali David Sonboli planirao napad duže vreme, ali su utvrdili da nije ni u kakvoj vezi sa islamistima

  • 4

Roditelji krvnika iz Minhena Alija Davida Sonbolija, koji je u krvavom masakru u tržnom centru "Olimpija" ubio 10 i ranio 27 osoba, žive u zgradi koju obezbeđuje policija koja posebno čuva njihov stan jer ne želi da iko uznemirava roditelje, koji su i dalje u šoku posle svega što je uradio njihov sin.

Vlasti su sprovele istragu kako bi se utvrdilo na koji način je 18-godišnjak sa psihičkim problemima došao u posed vatrenog oružja.

DAN POSLE MASAKRA U MINHENU: "Ja sam Nemac", poslednje reči ubice (18) (FOTO) (VIDEO)

- Moramo nastaviti da činimo sve što možemo kako bismo ograničili i strogo kontrolisali pristup smrtnosnom oružju - rekao je Sigmar Gabrijel, nemački vicekancelar, prenosi Alo.

Na društvenim mrežama istražitelji su pronašli podatak da je monstrum planirao napad duže vreme, ali su utvrdili da nije ni u kakvoj vezi sa islamistima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    25. jul 2016 | 09:35

    Roditelji su trebali da ozbiljno shvate kroz sta je njihov sin prolazio u skoli. Svako moze da poludi, a narocito u tom uzrastu, kad ga zlostavljaju a nigde ne dobija pomoc.Ovo nema veze sa religijom i nerviraju me oni koji tako misle. Sta je onda sa hriscanskim terorizmom? Svaki dan toga imamo i u Srbiji a i van nje.

  • Nino

    25. jul 2016 | 11:19

    Ma kakvo cuvanje, komplet protjerat u njihovu zemlju, skupa sa izbjeglicama,

  • DRAGANA KOVAČÍĆ

    25. jul 2016 | 20:03

    SIGURNO NIJE POVEZAN TO JE REAKCIJA NA DUGO ZLOSTAVLJANE OKOLINE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA