VLADIKA GRIGORIJE PROTIV LUDAČKE MUZIKE U KAFIĆIMA: Ne smemo da dozvolimo da grad postane šabački vašar!

- Mora da se zna, braćo i sestre, za neki red, a još hoćemo da budemo mesto i grad kulture - naglasio je vladika Grigorije u crkvi Svetog Arhangela Gavrila

  • 17

Episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije kritikovao je puštanje glasne muzike po trebinjskim ugostiteljskim objektima do kasno u noć, jer, kako kaže, "ne smemo da dozvolimo da nekoliko kafandžija grad pretvori u šabački vašar".

Vladika Grigorije: Vučić iskazuje ogromnu ljubav i brigu za Srbe u Hercegovini!

- Mora da se zna, braćo i sestre, za neki red, a još hoćemo da budemo mesto i grad kulture - naglasio je vladika Grigorije u Crkvi Svetog Arhangela Gavrila, gde je služio Svetu arhijerejsku liturgiju povodom praznika ovog sveca u trebinjskom naselju Hrupjela, prenose hercegovački portali.

Prisećajući se, kako kaže, šta je morao pre četiri godine u ovoj istoj bogomolji da viče, dodaje da je i u subotu veče takođe hteo da viče kada se u jedan sat iza pola noći pomešalo deset muzika iz ugostiteljskih objekata koji su puštali “neku ludačku muziku”, ne vodeći računa da u gradu ima i starih i bolesnih, naročito bolesne dece kojima san služi kao lek.

(Telegraf.rs / Izvor: atvbl.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA