RUS UBIO KOMŠIJE I DELOVE TELA BACIO U WC ŠOLJU: Zapušila se, vodoinstalater povraćao kad je otkrio "kvar"

Ubica se u utorak posvađao sa komšijama, muškarcem (45) i ženom (35), a onda je u sredu ujutru upao u njihov stan i ubio ih vatrenim oružjem na koji je prikačio prigušivač kućne izrade

  • 2

Penzioner (64) iz Sankt Peterburga uhapšen je zbog svirepog ubistva dvoje komšija. On ih je prvo usmrtio, njihove glave skuvao, a zatim je delove tela bacio u WC šolju. Ovaj monstruozni zločin je otkrio vodoinstalater, koji je ceo slučaj prijavio policiji. Čoveku je bukvalno pozlilo kad je video zbog čega je odvod zapušen.

POMAHNITALNI MUŠKARAC NOŽEM NAPADAO LJUDE PO CENTRU GRADA: Ubijena jedna osoba u Nemačkoj!

Ubica se u utorak posvađao sa komšijama, muškarcem (45) i ženom (35), a onda je u sredu ujutru upao u njihov stan i ubio ih vatrenim oružjem na koji je prikačio prigušivač kućne izrade.

Osumnjičeni, star 64 godine, zatim je isekao tela ubijenih i "skuvao njihove glave", a zatim, kako bi prikrio dokaze o ubistvu, neke delove tela bacio u WC šolju i povukao vodu.

To je zagušilo kanalizacioni odvod u zgradi, pa je vodoinstalater koji je došao na intervenciju odgušenja pozvao policiju da interveniše, pošto je pronašao delove ljudskih tela.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija je pokrenula istragu i penzioner je u četvrtak uhapšen i okrivljen za dvostruko ubistvo.

Penzioner je priznao šta je uradio, rekavši da su ga na monstruozan čin inspirisali filmovi sa mnogo ubistava i krvi, koje je prosto obožavao da gleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA