SAMOUBICA IZ NEMAČKE SE ZAKLEO NA VERNOST ISIS-u: Pronađen snimak koji je napravio neposredno pre "odlaska u smrt"

Dosad nije bilo jasno da li je njegov napad direktno povezan sa teroristima, a objavljeno je da je čovek odbijen za azil u Nemačkoj i da mu je pretila deportacija u Bugarsku

  • 12

Napadač Muhamed D. (27) koji se razneo u baru u nemačkom gradu Ansbahu imao je na mobilnom telefonu video snimak u kom se zaklinje na vernost Islamskoj državi. Takođe, u svom posedu je imao količinu eksplozivnog materijala koja je bila dovoljna za još jednu bombu!

 

EKSPLOZIJU U NEMAČKOJ IZAZVAO SIRIJAC: Digao se u vazduh jer mu je odbijen AZIL (FOTO)

 

On je imao nekoliko klipova "povezanih sa nasiljem", kao i jedan u kome se zaklinje terorističkoj organizaciji.

 

Dosad nije bilo jasno da li je njegov napad direktno povezan sa teroristima, a objavljeno je da je čovek odbijen za azil u Nemačkoj i da mu je pretila deportacija u Bugarsku.

 

Takođe, ministar bavarske policije je rekao da je samoubica stigao u Nemačku pre dve godine i da je već dva puta pokušavao da izvrši samoubistvo, kao i da je odbijen nakon što je aplicirao za azil.

 

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    25. jul 2016 | 17:29

    Došlo vrjeme da zapad pojege g...o da poggazi sve priče o demokratiji pa isto kao Erdogan zamemari ljudska prava na desetak godina I da rješava stvar ili neće smjeti hljeb kupiti jer će im se teroristi početi priviđati. Ali prije svega mora se pojesti spomanuto g...o a ono vrućo I veliko.Ali tako je to kad se voziš na Aameričkim kolimao I niočemu ne razmišljaš pustošite druge zemlje uzimate hilljade života uzimate im hljeb sa stola a ono šta bi dođoše mučenici

  • crna trojka

    25. jul 2016 | 21:52

    Ono iza je "Trabant" sa "Porsheovim" motorom 100%.

  • sever

    25. jul 2016 | 18:19

    Zakleo se na vernost ISIS a oni nisu sigurni da je terorista? AHAHAHAHA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA