POZNATU MISICU MAJKA UBOLA NOŽEM U VRAT: Napala me je dok sam spavala, probudio me je jak bol (FOTO)

- Nisam mogla da zaspim, ali me je ona dva puta poslala u krevet. Samo što me je uhvatio san, osetila sam jak bol u predelu vrata, a kada sam otvorila oči, majka je stajala iznad mene sa kuhinjskim nožem u ruci - rekla je Kumari

  • 1

Mis Velsa Kumari Mahendran (26) ubodena u vrat kuhinjskim nožem dok je spavala, a to je učinila, ni manje, ni više, nego njena rođena majka Čitrani (74)!

OSUĐENA SLOBODANKA TOŠIĆ: Bivša bosanska misica ide u zatvor!

Misicu je probudio jak bol u vratu, a kada se otvorila oči shvatila je da ju je majka ubola kuhinjskim nožem. Odmah nakon ovog nesrećnog incidenta, Kumari je u spavaćici pobegla na ulicu i potražila pomoć.

- Nisam mogla da zaspim, ali me je ona dva puta poslala u krevet. Samo što me je uhvatio san, osetila sam jak bol u predelu vrata, a kada sam otvorila oči, majka je stajala iznad mene sa kuhinjskim nožem u ruci - rekla je Kumari.

Misica je dodala kako se njena majka poslednja dva dana osećala loše, ali da nije ni slutila da je u stanju da joj naudi.

- Dodirnula sam vrat i shvatila da krvarim. Bila sam u šoku i upitala majku zašto je to uradila - dodala je Kumari.

Inače, Kumari je bila jedna od kandidatkinja za mis Velsa 2013. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA