≫ 

Otac je ponovo čuo srce svoje mrtve ćerke i zaplakao (VIDEO)

- Hvala ti za poklon koji mi je omogućio da mogu da ostanem u životu. Hvala ti što si mi dala drugu šansu. Hvala ti iz dubine srca - reči su dečaka Ala

  • 3

Ali Džefers (14) je dečak koji je zamalo umro čekajući transplantaciju srca. On je uspeo da se operiše zahvaljujući srcu Kejtlin Zimerman (14), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na Floridi. U njenom ocu su se probudila neka nova osećanja kada je ponovo čuo otkucaje srca svoje ćerke.

 

DOBIO JE NOVO SRCE: Prve reči dečaka nakon transplantacije će vam naterati suze na oči (VIDEO)

 

Šavn Zimerman se oprostio od svoje ćerkice, koja je nastradala saobraćajki u kojoj je vozač bio pijan. Istog dana drugi otac je mislio da će izgubiti svog četrnaestogodišnjeg sina, ali je ubrzo u njegovim grudima ponovo snažno kucalo novo srce.

 

Ovo je prvi čovek na svetu kom su PRESADILI OBE RUKE! (FOTO) (VIDEO)

 

Dečak je imao srčanih problema, i borio se sa protiv bolesti srca, ali dobio priliku za popuno novi život kada mu je Kejtlin donirala organ.

 

Printksin: Youtube/all around the web

Printksin: Youtube/all around the web

 

- Hvala ti za poklon koji mi je omogućio da mogu da ostanem u životu. Hvala ti što si mi dala drugu šansu. Hvala ti iz dubine srca - reči su dečaka koji ih je sa suzama izgovarao.

 

Njegova majka Tina Turner je bila presrećna i želela je da podeli ove trenutke sa dečakovom porodicom.

 

- Ne postoje reči koje mogu da opišu moju zahvalnost. Znam koliko ste izgubili i kakvu ste žrtvu podneli, da biste nekom drugom omogućili da živi - zahvaljivala se Tina.

 

Printksin: Youtube/all around the web

Printksin: Youtube/all around the web

 

Kejtlin je poginula devetog marta. Naime, dok je vozila svoj bicikl, na nju je naleteo pijani vozač koji ju je udario. Nažalost devojčica nije preživela udarac i umrla je na licu mesta.

 

Njena baka je kasnije izjavila, da tri sata pre nego što je nastradala, devojčica je rekla da bi volela da zavešta organe.

 

 

Preko 120000 ljudi širom sveta čeka na transplataciju organa.

 

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA