SNIMAK OD KOG DRHTI EVROPA: Napadač iz crkve poziva muslimane da UNIŠTE FRANCUSKU (VIDEO)

Na snimku koji je ranije snimljen, Abdel-Malik Nabir Ptižan, koji je identifikovan kao jedan od dvojice muškaraca koji su ubili sveštenika pre nego što ih je usmrtila policija, obraća se direktno predsedniku Fransoa Olandu

  • 7

Agencija Islamske države Amak danas je objavila video na kojem jedan od napadača na crkvu u severnoj Francuskoj poziva sve muslimane da unište ovu zemlju. 

Otkriveno i ko je drugi napadač iz francuske crkve, bio na vezi sa ISIS-om!

Na snimku koji je ranije snimljen, Abdel-Malik Nabir Ptižan, koji je identifikovan kao jedan od dvojice muškaraca koji su ubili sveštenika pre nego što ih je usmrtila policija, obraća se direktno predsedniku Fransoa Olandu i premijeru Manuelu Valsu, javio je Rojters.

- Vremena su se promenila. Patićete na isti način na koji pate naša braća i sestre. Mi ćemo uništiti vašu zemlju - kaže na snimku čovek za koga agencija Amak tvrdi da je Ptižan.

- Braćo, izađite sa nožem, šta god da je potrebno, napadajte ih, ubijajte ih masovno - poziva on muslimane da napadaju saveznike snaga međunarodne koalicije koja se u Siriji bori protiv IS.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. jul 2016 | 17:30

    Do ovoga ne bi nikada doslo da nisu napali Irak i Libiju i Siriju. Ameri su ovo sistematski radili i sada se njihovim (kerovima) sledbenicima u Evropi obija o glavu.

  • Maja

    29. jul 2016 | 11:19

    E zabole me za Francusku. Sto se mene tice, neka ostane samo pepeo od nje. Stotinama godina pljackaju i ubijaju druge nacije a sad trebam da ih zalim.

  • Isko

    29. jul 2016 | 12:18

    Ljudi u celom svetu polako ali sigurno počinju da razumeju da terorizma ne bi bilo da vojske razvijenih zemalja sede kući. Po nekim komentarima u francuskoj posle onog u Nici zaključujem to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA