≫ 

PARE OD BESPLATNIH AKCIJA OD DANAS MOŽETE PODIĆI U POŠTAMA: Na računima oko 3.200 dinara

Iz privatizacionog registra još 2010. godine 1.700 dinara dobilo je oko 4,8 miliona građana Srbije i tada je država uplatila novac na njihove račune u Pošti

  • 4

Svi koji do sada nisu sa svojih računa dizali novac od besplatnih akcija, to mogu uraditi od danas u poslovnicama Pošti u Srbiji, a na računu će imati oko 3.200 dinara.

Iz privatizacionog registra još 2010. godine 1.700 dinara dobilo je oko 4,8 miliona građana Srbije i tada je država uplatila novac na njihove račune u Pošti.

U međuvremenu je na isti račun uplaćivan i novac od dividendi “NIS” i Aerodroma “Nikola Tesla”. Po tom osnovu građani su dobili dodatnih 1.500 dinara.

Novac možete podići u bilo kojoj pošti u Srbiji uz ličnu kartu, piše "Blic".

OTVORENA POŠTA U BRAJKOVCU: Srbija radi na poboljšanju kvaliteta života i življenja na selu! (FOTO)

Građanima je podeljeno u januaru 2010. po pet besplatnih akcija NIS, koje su juče vredele 3.075 dinara i po jedna akcija Aerodroma, koja je juče vredela 1.012 dinara.

Do sada je dva i po miliona građana prodalo svoje akcije. Ako i vi želite da ih prodate, dovoljna je samo lična karta na uvid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA