≫ 

ŽITORAĐE NA MAPI SVETA: Otvorena nova pošta!

Tokom realizacije jedinstvene i za sve strane korisne akcije „52 pošte za 52 nedelje”, lokalne samouprave širom Srbije uzele su puno učešće, što je i ovoga puta bio slučaj – opština Vladičin Han obezbedila je prostor, a zaposleni Pošte Srbije priveli su ga nameni, opremili i informatički povezali u jedinstvenu poštansko-tehnološku aplikaciju Post-tis

  • 0

U akciji pod nazivom „52 pošte za 52 nedelje”, ove sedmice poštu su dobili meštani sela Žitorađe nadomak Vladičinog Hana, koju im je na korišćenje predao Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća „Pošta Srbije”.

Otvarajući 31. poslovnicu pod okriljem ove društveno odgovorne i opravdane akcije, direktor Krkobabić je istakao da Pošta pokazuje istinsku brigu za dobrobit lokalne zajednice i doprinosi da srpska sela budu lepša i bolja mesta za život.

KRKOBABIĆ ZA TELEGRAF: Zakon važi za sve, neću više biti direktor "Pošte"

- Ovu poštu otvaramo da biste mogli u svom mestu da uplatite račun, podignete penziju, pošaljete pismo ili robu. U isto vreme, ova kuća je simbol države Srbije, pa kad imate neki problem ili muku, ljudi koji rade u pošti izaći će vam u susret i uvek biti na usluzi. I to je nešto u vremenu kada se sve zbraja, računa i plaća. Ali, neće se plaćati internet kutak koji vam darujemo, jer hoćemo da i na taj način opismenimo srpska sela i da im približimo informacione tehnologije - rekao je direktor Krkobabić i naglasio da je rezultat Pošte Srbije u prvih šest meseci veći od 1,5 milijardi dinara.

Foto: Pošte Srbije Foto: Pošte Srbije

Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, pohvalio je opredeljenost Pošte Srbije da uslugom bude što bliža građanima i privredi.

- Ova pošta je najbolji svedok razvoja, napretka, vere i nade u bolji život - rekao je Mladenović i istakao da je opština Vladičin Han u poslednjih nekoliko godina mnogo uložila u Mesnu zajednicu „Žitorađe” a najviše u vodovodnu i putnu infrastrukturu.

NASTAVAK AKCIJE "52 POŠTE ZA 52 NEDELJE": Lučica kod Požarevca dobila poštu i internet kutak (FOTO)

Da je otvaranje nove poštanske ekspoziture velika stvar za ljude koji žive i rade u Žitorađu, potvrdio je i Slavoljub Pavlović, predsednik mesne zajednice.

Nova poslovnica imaće poštanski broj 17517 i opsluživaće više od 2.700 stanovnika naselja Žitorađe, Zagužanje, Gornja Koznica i Donja Koznica. To će meštanima ovog dela Pčinjskog okruga značiti puno, jer više neće morati da putuju u Vladičin Han do najbliže pošte – sada su im sve poštanske i platne usluge nadohvat ruke.

Kako je locirana pored regionalnog puta Vladičin Han – Surdulica, u pravcu ka Vlasini i bugarskoj granici, pošta u Žitorađu je dobra vest i za brojne putnike.

NOVI SERVIS ZA PRAVNA LICA: Pošta uvela Elektronsku prijemnu knjigu (FOTO)

I pedesetak preduzetnika ovog kraja mogu se osloniti na usluge novootvorene pošte, budući da im ona nudi brojne prednosti u plasmanu robe i olakšice u poslovnom povezivanju.

To su prva prepoznala privatna preduzeća „Novotehnika” i „Mladenović”, potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije „Post-ekspres za 99 dinara”, što znači – brza pošta upola cene.

Foto: Pošte Srbije Foto: Pošte Srbije

Tokom realizacije jedinstvene i za sve strane korisne akcije „52 pošte za 52 nedelje”, lokalne samouprave širom Srbije uzele su puno učešće, što je i ovoga puta bio slučaj – opština Vladičin Han obezbedila je prostor, a zaposleni Pošte Srbije priveli su ga nameni, opremili i informatički povezali u jedinstvenu poštansko-tehnološku aplikaciju Post-tis.

Tako će i usluge pošte u selu Žitorađe biti najvišeg kvaliteta po najnižoj ceni, uz dodatnu mogućnost korišćenja besplatnog interneta u takozvanom internet kutku, čime Pošta Srbije pokazuje da je najbolji integrator tradicionalnih i savremenih servisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA