TRAMP UZVRATIO OBAMI: Hilari je ta koja koja nije podesna za funkciju

- Hilari Klinton se dokazala kao nepodesna za službu na bilo kojoj vladinoj funkciji - naveo je Tramp u izjavi objavljenoj ubrzo nakon Obaminih napada

  • 1

Predsednički kandidat Republikanske partije za Belu kuću Donald Tramp uzvratio je na kritike predsednika SAD Baraka Obame da je nepodesan za obavljanje predsedničke funkcije, kazavši da je politika koju je vodila njegova rivalka iz Demokratske partije štetila nacionalnim interesima i američkim radnicima.

 

TRAMP NIJE KVALIFIKOVAN DA BUDE PREDSEDNIK: Oštre optužbe Baraka Obame na račun republikanskog kandidata!

 

- Hilari Klinton se dokazala kao nepodesna za službu na bilo kojoj vladinoj funkciji - naveo je Tramp u izjavi objavljenoj ubrzo nakon Obaminih napada, preneo je Rojters.

 

Obama je danas pozvao republikance da se distanciraju od Trampa, koji je, kako je ocenio, "žalosno nepripremljen" i "nepodesan" da bude predsednik.

 

- Ovo nije situacija u kojoj imate povremene gafove. Ovo je situacija kada se oni svakodnevno i nedeljno distanciraju od njegovih izjava - rekao je Obama, aludirajući na visoke predstavnike Republikanske stranke uključujući predsednika Predstavničkog doma Pola Rajana i senatora Džona Mekejna.

 

Po aktuelnom predsedniku postoji tačka kada mora da se kaže - ovo nije neko koga mogu da podržim sa predsednika SAD, čak i ako se prestavlja kao član moje stranke, prenosi AFP.

 

- Mislim da je republikanski kandidat nepodesan za predsednika, on to stalno dokazuje. Ideja da može da napadne porodicu vojnika palog u Iraku, koja je podnela veliku žrtvu za ovu zemlju, činjenica da se čini da nema osnovno znanje o ključnim pitanima u Evropi, na Bliskom istoku i u Aziji znaci da je žalosno nepripremljen za taj posao - zaključio je Obama.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    2. avgust 2016 | 22:48

    Podobna je ona za inkasanta na stocnoj pijaci, da naplacije i testira volove !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA