PUBLIKA NETREMICE GLEDALA: Održana premijera filma ODRED OTPISANIH (FOTO) (VIDEO)

Publika je imala prilike da vidi i same likove iz filma kao što su Džoker i vatrena i opasna Harli Kvin koju u filmu tumači zanosna Margo Robi

  • 0

Sinoć su u svim bioskopima u Srbiji održane premijere filma Odred otpisanih.

Centralna premijera dogodila se u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center na kojoj su se pored publike okupili i oni najzagriženiji fanovi DC Comics univerzuma, ali to nije bilo sve.

Publika je imala prilike da vidi i same likove iz filma kao što su Džoker i vatrena i opasna Harli Kvin koju u filmu tumači zanosna Margo Robi.

Nekoliko pojedinaca iz publike na premijeru je došlo maskirano u svoje omiljene likove iz filma te slobodno možemo reći da je sinoć u bioskopu Cineplexx vladala neponovljiva filmsko – stripačka atmosfera.

Foto: Promo/Blitz film Foto: Promo/Blitz film

Posebnu pažnju VIP gostiju i publike na sebe su skrenuli momci iz studija Tatto Factory Beograd koji su pokazivali svoje tetovaže koje nimalo ne zaostaju za tetovažama koje nose glavni likovi u filmu.

Projekcija je počela na vreme u 20 sati, a publika je skoro dva sata netremice posmatrala dešavanja na ekranu iz iz sale izašla oduševljenja sjajnim filmom koji pored vrhunske akcije odlikuje I visoki ukupni kvalitet.

Foto: Promo/Blitz film Foto: Promo/Blitz film

A o čemu se zapravo radi u ovom filmu:

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak od strane vladinog agenta Amande Valer (Viola Davis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u pogubnu misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

Film je režirao David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova Fury i Sabotage.

Foto: Promo/Blitz film Foto: Promo/Blitz film

Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u ODREDU OTPISANIH pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

Film je u bioskopima od juče, a mi Vam ekskluzivno predstavljamo fotografije sa sinoćne premijere.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA