VOZAČI, OPREZ ZBOG GUČE: Gužva na Ibarskoj, svi idu na SABOR TRUBAČA

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom

  • 0

Umeren intenzitet saobraćaja je karakterističan za radni dan, navodi Auto moto savez Srbije i podseća da danas počinje Sabor trubača u Guči, što doprinosi većem broju vozila na Ibarskoj magistrali, posebno na putevima koji vode ka Čačku, odnosno ka Guči.

 

AMSS savetuje vozače da zbog mokrih kolovoza imaju veću opreznost, kao i da vožnju prilagode uslovima na putu i i podseća sve učesnike u saobraćaju, da se prema najavi meteorologa danas očekuju nestabilne vremenske prilike na području većeg dela severne Srbije.

 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

 

Prema najavama metororologa danas ćje vreme biti pretežno sunčano i toplo sa slabim južnim i jugoistočnim vetrom.

 

Posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

 

Najviša temperatura od 26 na severozapadu do 33 stepena na jugoistoku.

 

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Od 10.08. do 14.08.2016.godine, u vremenskom periodu od 07 do 17 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica od petlje „Novi Banovci“ do petlje „Bubanj Potok, u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. U toku izvođenja radova, saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila na delu puta gde se izvode radovi.

 

Od 10.08.2016. do 12.08.2016.godine, na državnom putu I B reda broj 13, Beograd-Čenta, deonica Padinska Skela-Čenta, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora.

 

Foto: Kabinet gradonačelnice

Foto: Kabinet gradonačelnice

 

Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

Od 10.08.2016. godine, na državnom putu I B reda broj 25, na deonici Međulužje-Belosavci, u dužini od 1500 metara, izvodiće se radovi na popravci kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom, uz

 

regulisanje privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a planirani rok trajanja radova je tri dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

 

Od 09.08.2016. godine od 10:00 časova, na državnom putu I B reda broj 38, deonica Kruševac-Razbojna, izvodiće se radovi na urgentnom održavanju, na zameni dilatacionih sprava i sanaciji kolovoznog zastora, na mostu preko Suvog potoka.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Saobraćaj će se odvijati kolovoznom trakom, u kojoj se ne izvode radovi, naizmeničnim propuštanjem vozila, a trajaće 70 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

 

Zbog radova na zameni diletacije na vijaduktu „Ražanj“ na drž. putu IA reda broj 1 u smeru Niš- Beograd koji počinju u utorka 09.08. i traju do 14.08.2016., za saobraćaj će biti zatvorena: od 09.08 - 12.08. vozna saobraćajna traka - od 12.08 - 14.08. leva (brza) saobraćajna traka

 

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 

Od ponedeljka 15.08.2016. godine u vremenu od 07:00 do 07:00 č do 21.08.2016. na državnom putu IA reda broj 1 u smeru Beograd - Niš, između Pojata i Ražnja na vijaduktu „Bračin“ izvoditi radovi na zameni diletacije na objektu.

 

Foto: Kabinet gradonačelnice

Foto: Kabinet gradonačelnice

 

Do ponedeljka 15.08.2016. godine nije predviđeno potpuno obustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA