JEZIVA PROVOKACIJA TOMPSONA: Ustaški pozdrav "Za dom spremni" u šoljici kafe! (FOTO)

Ovo je samo poslednja u nizu Tompsonovih provokacija kojima pokušava da isprovocira sve, pa i policiju koja mu je nakon proslave "Oluje" uručila prekršajnu prijavu zbog pevanja ove pesme

  • 81

Hrvatski pevač Marko Perković Tompson je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju kafe koju je popio u jednom biogradskom kafiću, a na kojoj je bilo ispisan ustaški pozdrav "Za dom spremni". Ovo je samo poslednja u nizu Tompsonovih provokacija kojima pokušava da isprovocira sve, pa i policiju koja mu je nakon proslave "Oluje" uručila prekršajnu prijavu zbog pevanja ove pesme, prenose hrvatski mediji.

TOMPSON NA UDARU POLICIJE ZBOG "ZA DOM SPREMNI": Nakon koncerta pevač "POPIO" prijavu!

– Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona s namerom da ga privede na stranu. Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da mu uruče obaveštenje o prekršaju jer je glasno pevao “Za dom spremni” – stoji u objavi na Tompsonovoj službenoj Fejsbuk stranici, koja je osvanula u gluvo doba noći, oko tri ujutro, a piše Jutarnji list.

KAKO JE NASTAO POZDRAV “ZA DOM SPREMNI”: I zašto Hrvate treba da bude sramota kad to govore

Foto: Tanjug/HINA / Mario STRMOTIC Foto: Tanjug/HINA / Mario STRMOTIC

– Čitavoj javnosti je jasno da je Tompson pevao pesmu “Bojna Čavoglave”, koja u svom delu ima stih ZA DOM SPREMNI i kako logika nalaže, GLASNO, jer koliko je nama poznato ne postoji tiho pevanje, a isto tako znamo da ta pesma nije zabranjena – navodi se na Tompsonovom Fejsbuku:

TOMPSON DECI DRŽAO PREDAVANJE UZ ČAVOGLAVE: Pesma počela pozdravom "Za dom spremni"!

Ista ta policija u svom obaveštenju o prekršaju poziva se na članak 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, koji ni u jednom delu ne govori o pevanju ZA DOM SPREMNI. Očito nekima smeta i “Oluja” i veličanstvena proslava pobedonosne “Oluje” u Kninu, a i ovo veče u Kninu koje je posvećeno gradu heroju, Vukovaru. Da li je policija svesna šta radi? Da li je i ovo u svrhu izborne kampanje i u čijem interesu? I konačno, da li je policija imala nameru svesno da izazove haos? – pitaju administratori Tompsonove službene Fejsbuk stranice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo neka nastavi tako

    12. avgust 2016 | 11:12

    Kada nije izgubio glavu u ratu.Izgubice je u miru.Forsira ustastvo vredja zrtve genocida.Tako to nece da ide.Sigurno ce ga neko skratiti za glavu samo je pitanje vremena.Kada je doslo do toga da ovaj "jadnicak" mora da ima obezbedjenje onda vam je sve jasno.Uplasila se kukavica.Ne sme taj da mrdne iz hrvatske a da ga ne paze da ga nebi ucmekao neko.A ucmekace ga kad tad,mnogo provocira.

  • dejan

    12. avgust 2016 | 11:17

    Ne razumem uopste zasto mu pridajete toliki publicitet.ne treba ime da mu pomenete.covek ti je u hrvatskoj kao kod nas bora corba.

  • Novica

    12. avgust 2016 | 11:33

    Nije samo ta nakaza ustašoid. To je i psihopta koji ovde udara gomilu pluseva za proustaške i antisrpske komentare. Sudeći po njima Pavelić ima dosta svojih klonova i sledbenika u Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA