SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD NA KRIMU: Rusi objavili snimak priznanja ukrajinskog agenta

Sulemanov je rekao da je stigao u Simferopolj 29. jula i da je "posetio glavnu autobusku stanicu i aerodrom gde je pronašao četiri lokacije za eventualno postavljanje eksplozivnih naprava"

  • 8

Ruska Federalna služba bezbednosti objavila je danas snimak ispitivanja ukrajinskog agenta Ridvana Sulemanova koji je ispričao kako je birao mesta za postavljanje bombi na aerodromu i autobuskoj stanici u Simferopolju na Krimu.

Sulemanov je rekao da je stigao u Simferopolj 29. jula i da je "posetio glavnu autobusku stanicu i aerodrom gde je pronašao četiri lokacije za eventualno postavljanje eksplozivnih naprava", preneo je Tas.

PUTIN STEŽE OBRUČ OKO UKRAJINE: Rusi raspoređuju S-400 na granici!

On je naveo da je opise tih lokacija poslao čoveku koji ga je regrutovao u ukrajinskom gradu Zaporožju u oktobru 2015. godine.

OTKRIVEN PAKLENI PLAN: Šta ZAISTA planira Putin i da li će započeti rat sa Ukrajinom

FSB je takođe objavio snimak priznanja Andreja Zahtela, osumnjičenog za pripremanje terorističkih napada na Krimu koji je potvrdio da je delovao po naređenju ukrajinske vojne obaveštajne službe.

Snimci su prikazani na kanalu Rosija 24 danas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pozitivac

    12. avgust 2016 | 21:27

    Tako se to radi!!!

  • Jeretik

    12. avgust 2016 | 22:52

    Americki reziseri ti se ocigledno vise dopadaju ,u Gvantanamu se uperi puska u celo ,pa te jos i desetak godina , siluju, dave na suvo , prikljucuju na struju , .................. , al oni su demokratski zapadnjaci , nisu surovi Rusi i Putin ?

  • Jovan

    13. avgust 2016 | 07:23

    Popeglajte tu Ukr...pa pređite na prevaspitavanje posrnule CG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA