≫ 

Ubijen lider ogranaka ISIS-a u Avganistanu i Pakistanu u napadu dronom

Za Kana, bivšeg pripadnika pakistanskog ogranka talibana, koji se zakleo na vernost Islamskoj državi, je već pisano da je poginuo, ali njegova smrt nije zvanično potvrđena

  • 2

Lider ogranaka Islamske države u Avganistanu i Pakistanu ubijen je danas u američkom napadu dronom u istočnoj avganistanskoj pokrajini, saopštio je avganistanski ambasador u Pakistanu.

 

UPOZORENJE FBI: "Hiljade terorista će se raširiti po svetu"

 

- Mogu da potvrdim da je lider ogranka Islamske države Kurasan Hafiz Said Kan, zajedno sa svojim komandatima i borcima poginuo u američkom napadu dronom 26. jula u avganistaskoj oblasti Kot -  rekao je avganistanski ambasador Omar Zakilval agenciji Rojters.

 

Portparol vojne koalicije koju predvode SAD u Kabulu, nije mogao da potvrdi izeštaje, ali je rekao da zvaničnici sprovode istragu.

 

Za Kana, bivšeg pripadnika pakistanskog ogranka talibana, koji se zakleo na vernost Islamskoj državi, je već pisano da je poginuo, ali njegova smrt nije zvanično potvrđena, podseća Rojters.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA