DIREKCIJA ZA IMOVINU REPUBLIKE SRBIJE: Nismo nadležni za granični prelaz Šid (FOTO)

I dalje ne znamo ko je nadležan za održavanje toaleta na graničnom prelazu Šid

  • 0

Zbog fotografije prljavog toaleta na graničnom prelazu Šid, koju nam je poslao čitalac, zvali smo više institucija da proverimo ko je nadležan za održavanje.

Iz Granične policije uputili su nas na Direkciju za imovinu Republike Srbije. Od njih smo dobili saopštenje u kom se navodi da su oni, privremeno, nadležni samo za granične prelaze Batrovci i Horgoš.

- Vlada Republike Srbije je donela Zaključak kojim je Republička direkcija za imovinu Republike Srbije zadužena, da privremeno do donošenja propisa o graničnim prelazima upravlja graničnim prelazima Batrovci i Horgoš.

Graničnih prelaza prema Republici Hrvatskoj ima više, ali Republička direkcija privremeno upravlja samo graničnim prelazom Batrovci.

- Napominjemo da granični prelaz kod Šida nije u nadležnosti Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - navodi se u saopštenju.

NEVIĐENA SRAMOTA: Da li je moguće da stranci prvo ovo vide kada uđu u Srbiju? (FOTO)

Na graničnom prelazu Batrovci postavljena su dva objekta, kontejnerskog tipa, jedan na putničkom terminalu koji je izdat u zakup i koji se koristi kao toalet i jedan na teretnom terminalu koji je u proceduri izdavanja. Ti objekti su, navodi se u saopštenju, po tipu i materijalima od kojih su napravljeni, potpuno drugačiji od objekta koji se vidi na fotografiji sa graničnog prelaza Šid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA