HOROR U GRADAČCU: Pijani ZAPALILI ČOVEKA i pustili ga da izgori! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Poštovani prijatelji, čuvajte i branite siromahe… slabašne ljude. Ovako se desi kada drugovi, imućniji se iživljavaju nad prijateljem koji… živi sam, odan alkoholu ali tako mu Bog pamet dao - napisao je Malohodžić na svom Fejsbuk profilu

  • 4

Ramiz Jahić iz Gradačca zadobio je teške opekotine kada ga je, dok je bio pod dejstvom alkohola, zapalila grupa ljudi.

HOROR U KRUŠEVCU: Mladić i devojka zaklali starca, pa ga zapalili!

- Naš sugrađanin, pod uticajem alkohola, zapaljen je na vikendici, nakon toga akteri su ga dovukli u njegov dom i ostavili sa velikim opekotima i jakim bolovima. Kako je navedeno, naš sugrađanin zbog velikog straha ne sme da kaže ko su akteri ovog, slobodno možemo reći zločina. Nadamo se da će Ministarstvo unutrašnjih poslova TK preduzeti sve potrebne mere kako bi se počinitelji pronašli i kaznili za ovo gnusno delo – napisao je Amar Malohodžić iz Gradačca na svom Fejsbuk profilu, reagujući na ovaj stavičan slučaj.

METALNOM ŠIPKOM NASMRT PREBIO MUŠKARCA, PA ZAPALIO AUTO: Rasvetljeno novo jezivo ubistvo usred Srbije!

Policija je potvrdila Radiju Gradačac da MUP Tuzlanskog kantona već vodi istragu.

UZ PESMU "BIO SAM PIJANAC": Motkama pretukli čoveka, pa ga zapalili (FOTO)

- Poštovani prijatelji, čuvajte i branite siromahe… slabašne ljude. Ovako se desi kada drugovi, imućniji se iživljavaju nad prijateljem koji… živi sam, odan alkoholu ali tako mu Bog pamet dao. Pijan, zapaljen, ostavljen na vikendici pa dovučen kući i ubačen u sobu sa velikim opekotinama i bolovima sam u sobi… Neka je sram i stid aktere ovog nedela, da li oni bili krivi ili ne, zašto su ga u ovakvom stanju ostavili? – istakao je Malohodžić na svom profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    20. avgust 2016 | 10:32

    Te gadove zapaliti

  • olalaaaa

    20. avgust 2016 | 10:57

    davoli su se uvek izivljavali na dobrima pa makar i pijani tad im najdraze nemogu se braniti cudan covjek ove ereee dal svoim zlom nagovestava skoriii kraj reklo bih se po djelimaaa necovjecanstvaaaa

  • Marko

    20. avgust 2016 | 13:28

    Zasto pije alkohol?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA