BIRA SE MIS ZMIJA: Učestvuju seksi Srpkinje i Makedonke, pobednice će nositi i PITONA (VIDEO)

Za ovu titulu će se boriti deset devojaka iz Makedonije i Srbije, a najlepšu i najzgodniju „zmiju“ očekuju brojne nagrade

  • 2

Izbor za mis zmija održaće se u Ohridu, u petak 26. avgusta, a na modnoj pisti će prodefilovati devojke iz Makedonije i Srbije.

 

TRAGEDIJA NA OHRIDU: Poginuo poznati ugostitelj pošto se motorom zabio u kamion!

 

Za ovu titulu će se boriti deset devojaka iz Makedonije i Srbije, a najlepšu i najzgodniju „zmiju“ očekuju brojne nagrade.

 

Organizatori ovog neobičnog izbora lepote su modni studio „Sanel“ i Goce Spasevski. On je u ohridskoj čaršiji poznatiji kao Ažder jer godinama unazad stoji u centru grada sa svojim tajvanskim, tigrastim pitonom Alfredom“ i sa njegovim neobičnim miljenikom za 100 denara fotografiše turiste.

 

- U Makedoniji ima toliko puno izbora lepote, toliko lepih devojaka, pa smo se zato rešili za još jedan, ali unikatan izbor - „Mis Zmija“. Sama reč zmija, kada se usmeri prema nekoj devojci, može da se protumači na više načina, kao žena – zmija, otrovna i zlobna, ali i kao žena – zmija, devojka sa zmijskim telom, previše zgodna i fatalna, objašnjava Blagoja Stojanovski, vlasnik modnog studija „Sanel“ i jedan od organizatora izbora za „Mis Zmija“.

 

Među vrednim nagradama, misice će se i slikati s pitonom. Neverovatno, zar ne?

 

Foto-ilustracija: D.Joksić

Foto-ilustracija: D.Joksić

 

Pogledajte video:

 

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA