≫ 

OKONČANA DRAMA U MOSKVI: Oslobođeni svi taoci, bankrotirani biznismen se predao (FOTO) (VIDEO)

Policija je utvrdila da je u pitanju Aram Petrosjan, rođen 1961. godine, navodi TASS

  • 3

Muškarac koji je sa eksplozivom držao nekoliko ljudi kao taoce u banci u centru Moskve, izveštavaju lokalni mediji, predao se policiji. Za eksploziv se ispostavilo da je replika.

Incident se dogodio u filijali Citibank-e u Ulici Bolšaja Nikitskaja, prenosi TASS. Na lice mesta upućeni su policija i Ruska nacionalna garda.

Otmičar je do sada pustio tri žene, a veruje se da drži još dva taoca, javlja TASS.

SAVRŠENA PLJAČKA: FBI je pola veka istraživao ovaj slučaj i onda odustao! (VIDEO)

Interfax izveštava da napadač drži jednu osobu kao taoca, dok TASS navodi da su bar još tri osobe "zarobljene" u kancelariji banke. Prema najnovijim informacijama, otmičar je u banci zadržao samo jednu osobu.

Policija je uspela da identifikuje otmičara, inače bankrotiranog biznismena. Utvrđeno je da je u pitanju Aram Petrosjan, rođen 1961. godine, navodi TASS. Petrosjan je jutros snimio i video u kome je upozorio da će prekršiti zakon.

U svom obraćanju javnosti, pokušao je da skrene pažnju na svoj slučaj i naveo da na bankrotstvo treba gledati kao na bolest.

Pozvao je nadležne da otvore poseban rehabilitacioni centar za propale biznismene.

Kako prenose mediji, Petrosjan je, kada je ušao u banku, pokazao papir na kome je pisalo da zahteva pregovarača. Potom je zatražio da službenici pozovu policiju, rekli su za TASS radnici banke koji su uspeli da mu umaknu.

Oni su naveli i da je čovek pretio da će aktivirati eksploziv i da je rekao da nema ništa protiv same banke. Njegovi motivi, za sada, ostaju nejasni. Portparol Citibank je saopštio da ova banka sarađuje sa policijom da bi se situacija rešila, što je pre moguće.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA