Na današnji dan umro je jedini srpski muzičar iz "KLUBA 27"!

Nakon smrti, koja ga je zatekla u 27 godini života, postao je član družine u kojoj se nalaze slavni Kurt Kobejn, Džim Morison, Dženis Džoplin, Džimi Hendriks i mnogi drugi

  • 9

Davor Bobić ili Moskri Loko Pajdoman jedini je srpski muzičar koji se pridružio čuvenom "klubu 27", kada je na današnji dan 2005. godine preminuo od prevelike upotrebe droge.

ZBOG ČEGA JE BROJ 27 TOLIKO MISTIČAN? Evo nekoliko činjenica koje se vezuju BAŠ ZA OVAJ BROJ!

Ovaj hip-hop muzičar bio je član trojca "Prti Bee Gee", simbol generacije koja je odrastala na beogradskom asfaltu, odakle je crpeo inspiraciju za svoje ironične, duhovite, ali pre svega inteligentne tekstove.

Oni koji su ga poznavali tvrde da je bio autodestruktivan, ali mu to nije umanjilo šansu da na jedinstven način interpretira svetkojem je pripadao.

Ostavio je neizbrisiv trag za sobom, a najveću slavu dobio je upravo posle smrti, zbog pojave mnogobrojnih remiksova njegovih numera na Internetu.

Nakon smrti, koja ga je zatekla u 27 godini života, postao je član družine u kojoj se nalaze slavni Kurt Kobejn, Džim Morison, Dženis Džoplin, Džimi Hendriks i mnogi drugi.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    25. avgust 2016 | 14:44

    Ološ sa asvalta.

  • Jaa sam

    25. avgust 2016 | 16:19

    Ziv je Moskri umro nije dok je gudre i murije! :-)

  • Srpskibek

    25. avgust 2016 | 15:21

    Ovaj nije bio "obelezje" ni jedne generacije u beogradu..ne dao dragi bog ..da jeste Lupetate gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA