RACIJA U ULCINJU: Bacili drogu u pesak, među uhapšenima i Srbi

Prilikom izvođenja racije, policijski službenici su u blizini objekta pronašli i veću količinu opojnih droga, odbačenih u pesku

  • 1

U Ulcinju je izvedena policijska racija prilikom koje su pronađeni i oduzeti marihuana, ekstazi, spid i LSD, a procesuirano je sedam lica.

UZIMALI NOVAC, PA ZAPOŠLJAVALI: Četiri osobe uhapšene u akciji policije u BiH

Službenici Uprave policije MUP-a, Odseka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije su sa službenicima Centra bezbednosti Bar, Odeljenja bezbednosti Ulcinj, Odeljenja granične bezbednosti Ulcinj i Posebne jedinice policije danas u Ulcinju izveli raciju u objektu „Ka''banya kitesurf” na Velikoj plaži u tom gradu, saopšteno je iz MUP-a Crne Gore.

U vezi s tim su procesuirali ukupno sedam lica, među kojima su i dvoje državljana Srbije, koji su lišeni slobode.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, i da se radi o prekršajima.

Službenici Odseka za borbu protiv droge su lišili slobode državljane Srbije N.Ž. i V.T. koji su u skraćenom postupku privedeni Područnom organu za prekršaje u Ulcinju, dok će u redovnom postupku tom organu takođe biti procesuirano ostalih pet lica, svi zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Prilikom izvođenja racije, policijski službenici su u blizini objekta pronašli i veću količinu opojnih droga, odbačenih u pesku.

Preduzimaju se aktivnosti na identifikovanju lica koja su odbacila navedenu drogu.

Droga je prosleđena Forenzičkom centru radi veštačenja, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    26. avgust 2016 | 22:37

    Pita jaran jarana ? A gde bre brate radis vozis skupi auto imas para lepu kucu? A ja hedva skraj skrajem sastavljam .ovaj jaran mu odgovara .. Levo desno tako po ceo dan vozam se i zaradzujem za zivot i provod . toje posao koji nije tezak lako do para jos brze do zatvora !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA