UHAPSILI SERIJSKOG UBICU NAKON 28 GODINA: Priznao je da je silovao i ubio 11 devojaka, najmlađa je imala 8 godina

U optužnici se navodi da je nakon svirepih ubistava odsecao ekstremitete na telima žrtava

  • 2

Kineska policija uhapsila je serijskog ubicu koji je nakon silovanja i ubistva najmanje 11 žena i devojaka bio u bekstvu 28 godina.

SERIJSKI UBICA PUCA NA LJUDE NA ULICI, A ONDA NESTAJE: Počeo je sa ubijanjem u martu i ne namerava da prestane (FOTO) (VIDEO)

Policija je proteklog vikenda u severozapadnoj kineskoj provinciji Gansu uhapsila Gao Čengionga (52), koji se tereti da je pre 28 godina izvršio stravični zločin silovanja i ubijanja najmanje 11 žena i devojaka u gradu Baijin u provinciji Gansu i u gradu Baotou u susednoj pokrajini Iner Mongolija, kako prenosi list “Global Tajms“, poznat kao medij Komunističke partije Kine.

Uhapšeni Gao priznao je sve zločine koji mu se stavljaju na teret, a silovanja i ubistva počinio je u razdoblju od 1998. do 2002. godine.

Gao je najčešće pratio devojke koje su nosile crvenu odeću, a najmlađa žrtva imala je svega osam godina kada ju je silovao i ubio.

Kineska policija je još 2004. godine ponudila novčanu nagradu od 30.000 američkih dolara za informaciju koja može dovesti do hapšenja Gaoa.

Porodica i susedi serijskog ubice tvrde da ne znaju ništa o zločinima koji se uhapšenom stavljaju na teret, a u optužnici se navodi da je nakon svirepih ubistava odsecao ekstremitete na telima žrtava.

(Telegraf.rs/ Anadolija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA