OVO JE POSLEDNJA VELIKA MISTERIJA NA ZEMLJI: Šta se krije u ovoj SAVRŠENOJ RUPI U ARGENTINI?

Internetom su se odmah proširile teorije da je reč o tajnoj bazi vanzemaljaca

  • 2

Misteriozna formacija u obliku savršenog kruga uočena je na Gugl mapama Argentine i može se videti koristeći se koordinatama 34°15'07.8'S 58°49'47.4'W. Ovaj tajnoviti i svakako nesvakidašnji prizor otkrila je filmska ekipa koja je tražila dobar lokalitet za snimanje svog dokumentarca, a oni koji veruju u vanzemaljce smatraju da je ovo njihova tajna baza.

VANZEMALJCI NAD BEOGRADOM? Neobična pojava na nebu šokirala građane (FOTO)

Zanimljivo je da je lokalitet okružen izuzetno bistrom vodom, a mnogi veruju da je to kamuflaža za veliku bazu vanzemaljaca.

Printskrin: elojoproject.com Printskrin: elojoproject.com

Tim istraživača otvorio je Kikstarter kampanju kako bi mogli da se finansiraju i rade istraživanja i traže 50.000 dolara kako bi mogli da finansiraju ekspediciju na ostrvo i snime dokumentarni film.

DA LI JE OVO JOŠ JEDAN DOKAZ DA VANZEMALJCI POSTOJE? Ljudi bili u čudu kada su ugledali OVO da prolazi auto-putem! (FOTO)

Printskrin: elojoproject.com Printskrin: elojoproject.com

- Otkriveno je ostrvo u blizini reke Parama koje se kreće i okreće oko svoje ose - rekao je u saopštenju Ričard Petroni, inženjer iz Njujorka koji je uključen u projekat.

Eloyo Project Printskrin: Kickstarter/Ricardo Petroni Printskrin: Kickstarter/Ricardo Petroni

Čudna formacija je prvi put otkrivena pre šest meseci kada je filmska ekipa tražila lokaciju za snimanje svog dokumentarca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA