FILMSKO HAPŠENJE SRPSKIH DILERA: Bečku policiju šokirao DETALJ o narko-bandi koju su mesecima jurili!

Bečka policija je uhapsila petoricu Srba, koji su krijumčarili heroin iz Srbije u Austriju, kako bi ga na bečkim ulicama prodavali uličnim dilerima

  • 10

Posle višemesečne istrage, bečka policija je uhapsila petoricu Srba, koji su krijumčarili heroin iz Srbije u Austriju, kako bi ga na bečkim ulicama prodavali uličnim dilerima.

U jednom hotelu i stanu zaplenjeno je 1,5 kilograma heroina, čija vrednost na ulici iznosi 45.000 evra, saopštila je policija u utorak. Policija bečke pokrajinske policije od juna je na tragu kriminalcima. Oni su prodavali heroin uličnim dilerima duž linije podzemne železnice U3 (od Otakringa do Zimeringa), i to u tačno određeno vreme: dileri su dobijali heroin između 10 i 18 časova.

- Okrivljeni su bili veoma tačni i vodili su precizne beleške o tome kada i gde su prodali drogu i u kojim količinama - saopštio je portparol policije Patrik Majerhofer zgranut preciznošću beležaka koje je zatekao.

Samo neki od petorice muškaraca starih 19-29 godina prijavljeni su u Beču. Drogu su držali na različitim mestima u Beču i često su iznamljivali sobe u hotelima. U hotelskoj sobi u Jozefsštatu i iznamljenom stanu u Margaretenu policija je zaplenila heroin koji je već bio upakovan za prodaju, kao i 2,9 kilograma, sredstava koja se dodaju u drogu radi povećanja mase.

Petorica Srba su u pritvoru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crni

    31. avgust 2016 | 16:03

    Svaki Čovek sa Srpskim pasošem za Austrijance je Srbin. 100% sve albanci .

  • Johan

    31. avgust 2016 | 14:06

    Hvataju srpske dilere a ISIL-ovci im prolaze pored nosa,sram da ih bude.

  • Zeljko

    31. avgust 2016 | 21:29

    Ovaj policajac stalno hapsi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA