Američki ministar odbrane optužio Rusiju da seje seme globalne nestabilnosti

Karter je naglasio da gaji dubok skepticizam povodom ruskih namera u Siriji

  • 14

Američki ministar odbrane Eš Karter optužio je danas Rusiju da seje seme globalne nestabilnosti i doveo u pitanje da li Moskva istinski želi održivo primirje u Siriji.

SAD prete Moskvi izolacijom zbog podrške Bašaru al-Asadu

U govoru koji je održao na Univerzitetu Oksford, on je naglasio dubok skepticizam povodom ruskih namera u Siriji, prenosi AP.

Rusija odlučno podržava sirijskog predsednika Bašara al Asada, a na meti njihove zajedničke vojne operacije u Siriji povremeno su se našli i pobunjenici koji se bore protiv Islamske države, a koji imaju podršku administracije predsednika SAD Baraka Obame, podseća AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BiH

    7. septembar 2016 | 23:07

    Vama Rusi krivi a sta vasi avioni traze u Crnom moru, to he daleko od vase teritorije. Koji papani.

  • Mare

    7. septembar 2016 | 23:28

    Da li je Rusija rušila Jugoslaviju? Da li je Rusija izvršila invaziju na Irak? Da li je Rusija uništila Libiju i ubila Moamera Gadafija? Da li je Rusija uništila Egipat i njenog predsednika Hosnija Mubaraka? Da li je Rusija izazvala haos i pomavpirenje fašizma u Ukrajini? Da li je Rusija rušila Bašara Al Asada sa vlasti u Siriji i stvorila tzv. Islamsku Državu? Svako ko se imalo razume u globalnu političku situaciju ZNA da je odgovor na svako ovo pitanje jedno veliko NE. Vi Amerikanci ste glavni krivci za sve ovo sto se desava po svetu. Vi i vaši sebični i primitivni interesi i želja da ceo svet pretvorite u svoju koloniju i sve ljude u robove. Ali vase vreme prolazi, a moze se reci da je već prošlo, jer je sada na sceni VELIKA RUSIJA sa najvećim i najboljim vođom na SVETU - DRUGOM VLADIMIROM PUTINOM. Ili ćete da igrate kako on svira ili ste nadrljali.

  • neko

    8. septembar 2016 | 00:08

    Na kojim je ovaj drogama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA