HOROR USRED SKOPLJA: Čiča onanisao naočigled maloletnika (VIDEO)

Šokantno je što se cela "akcija" odvijala na autobuskoj stanici pred očima ljudi, učenika i maloletnika koji su čekali autobus

  • 6

Na socijalnim mrežama u Makedoniji se pojavio video klip koji je istog trenutka postao hit na internetu. Na snimku se vidi stariji čovek kako "onaniše" usred belog dana u centru Skoplju. Nije utvrđeno šta je zaista radio, ali sudeći na osnovu snimka, izgleda kao da se zaista samozadovoljavao.

LAZAREVAC U ŠOKU: Muškarac onanisao ispred devojčica u ŠKOLSKOM DVORIŠTU!

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Šokantno je što se cela "akcija" odvijala na autobuskoj stanici pred očima ljudi, učenika i maloletnika koji su čekali autobus. Na socijalnim mrežama su uspeli i da lociraju autobusku stanicu – "Rekord" u centru grada.

Pojavili su se i komentari da ne treba ismejavati starca jer, verovatno, ima Parkinsonovu bolest zbog koje mu se trese leva ruka, a da bi je umirio stavio ju je u džep.

Da li je baš tako, prosudite sami:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    9. septembar 2016 | 05:25

    I jednom mom drugu se tako trese ruka u Švedskoj i dobio je prevremenu penziju. Njemu se tresla ruka i džepu pa su se ljudi smejali. Danas se on smeje ljudima jer je u penziji i ima 2000€ mesečno i ruka mu se ne trese ali je sada u Vojvodini pa ga švedjani nevide!

  • Miljojko

    9. septembar 2016 | 09:23

    Ma gusla brat sa desetku.

  • Joxx

    9. septembar 2016 | 16:58

    Lik ga dr*** za sve pare haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA