SVI NA SREBRNO JEZERO: Evo šta vas čeka na manifestaciji "ZLATNA MLADOST"!

Manifestacija UNFEST osmišljena je da se pruži mogućnost talentovanim muzičarima da iskažu kvalitet kroz stvaranje autorske muzike

  • 0

Više od 200 mladih iz Beograda, Vlasotinca, Bele Palanke, Zrenjanica, Šapca i Velikog Gradišta okupiće se 10. septembra na Srebrnom jezeru na prvoj manifestacijiZlatna mladost na Srebrnom jezeru“. Oni će posetiocima promovisati različite programe - od pozorišnih predstava, latino plesa, mladih rok bendova, do slikara i sportskih aktivnosti.

BILI SMO NA MUDIJADI: Tamo smo videli i probali DELIKATESE kakvi su JEDINSTVENI U SRBIJI! (FOTO) (VIDEO)

Manifestacija je deo promocije UNFEST - a, koji pruža mogućnost talentovanim muzičarima da iskažu kvalitet kroz stvaranje autorske muzike, a kroz koji će se promovisati različite opštine i gradovi na teritoriji Srbije.

Foto: Promo/Unifest/Milan Vojvodić Foto: Promo/Unifest/Milan Vojvodić

- Naišli smo na razumevanje lokalne samouprave i uz njihovu podršku napravili zajednički projekat na Srebrnom jezeru. Na manifestaciji će biti predstavljeni i turistički potencijali opština i gradova učesnika i siguran sam da će svi posetioci uživati u raznovrsnom programu. Imaćemo i specijalni muzički program u kome će učestvovati jedan od naših najboljih bendova „NEVERNE BEBE“. Sport je neizbežan, biće organizovan i turnir u odbojci na pesku i revijalni košarkaški meč pionira iz velikog Gradišta i Bele Palanke - rekao je Dragan Jocić, menadžer projekta i direktor UNFEST - a.

Kako je istakao, želja im je da već sledeće godine produže trajanje manifestacije i osmisle i takmičenja u različitim kategorijama koja će privući veliki broj i učesnika i posetilaca.

Foto: Promo/Unifest/Milan Vojvodić Foto: Promo/Unifest/Milan Vojvodić

- Uključili smo se u realizaciju manifestacije “Zlatna mladost na Srebrnom jezeru" sa velikim zadovoljstvom i željom da posetiocima i omladini pružimo nešto posebno, priliku za druženje i uživanje, uz veoma kvalitetan program. Gostima ćemo predstaviti i naše potencijale: novi akva - park, brod koji plovi od Srebrnog jezera do Golubačke tvrđave, moderne marine, sportske terene, restorane. Ponudićemo i turističke destinacije - Viminacijum, Ramsku i Golubačku tvrđavu, koje se nalaze u okruženju od 20 kilometara. Srebrno jezero nudi idealne uslove za kvalitetan odmor, ali i trening sportista. Pored vaterpolo, teniskih i terena za odbojku na pesku, na raspolaganju su i novi sadržaji - košarkaški tereni i košarkaški kamp srpskog reprezentativca Miloša Teodosića “TEO4” na Srebrnom jezeru - istakao je Dragan Milić, predsednik Opštine Veliko gradište i pozvao posetioce da posete ovu manifestaciju.

Foto: Promo/Unifest Foto: Promo/Unifest

Manifestacija UNFEST osmišljena je da se pruži mogućnost talentovanim muzičarima da iskažu kvalitet kroz stvaranje autorske muzike.

Podsećamo, nedavno je raspisan konkurs za učešće na trećem Akustičarskom festivalu „UNFEST 2016”. Pravo učešća imaju svi neafirmisani muzički bendovi sa teritorije Republike Srbije i Republike Srpske, koji imaju najmanje tri člana, starosti do 40 godina, a koji treba da dostave autorsku kompoziciju u pop, rok ili džez pravcu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA