OVA CRNOGORKA ŠIRI STRAH U ISLAMSKOJ DRŽAVI: Džihadisti ubice gledaju u nju kao u BOGA

Uhapšeni Ulcinjanin na ispitivanju je rekao da je Almina, supruga Mirze Haklaja, sada glavna u krugovima ISIS-a

  • 29

Ulcinjaniin Hamid Beharović, koji je u četvrtak uhapšen na podgoričkom aerodromu zbog sumnje da je ratovao u Siriji, crnogorskim tajnim agentima ispričao je da ga je u tu državu odveo Podgoričaniin Mirza Haklaj, čija je žena sada Bog na ratištu.

POGINUO CRNOGORSKI DŽIHADISTA KOJI JE PRETIO SRBIJI: Supruga potvrdila njegovu smrt

Beharović je uhapšen sa suprugom i maloletnom ćerkom, kada su doputovali iz Turske, prenosi Alo! Nakon što su mu stavljene lisice na ruke, pripadnici tajne službe obavili su razgovor sa Beharovićem.

Prema saznanjima "Vijesti", on i njegova supruga su zasebno ispitivani, a inspektorima su pričali identičnu priču, da su u Siriju došli zbog nemaštine.

- Rekao je da je bio dužan 7.000 evra za struju, da su živeli u nemaštini i da mu je Mirza Haklaj obećao novac i bonuse, ali da ništa nije dobio jer je čekao da bude uveden u rat. Isto je ispričala i njegova supruga, zbog toga verujemo da su instruirani šta da kažu - kazao je izvor "Vijesti".

Beharović je, navodno, rekao inspektorima da je Almina, supruga Mirze Haklaja, sada glavna u tim krugovima.

- Tvrdio je da je nameravao da se javi policiji čim dođe u Crnu Goru i da im objasni da nije ratovao. Navodno, vratio se kada je shvatio da od njegovog angažmana nema ništa - rekao je sagovornik "Vijesti".

Podgoričanin Mirza Haklaj poginuo je u Siriji. On je bio jedan od aktera snimka ISIL-a na kom su upućene pretnje balkanskim državama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L+M

    11. septembar 2016 | 11:08

    Nikako ona ne moze biti Crnogorka, ona samo moze biti, drzavljanin C.Gore, drzavljani C.Gore muslimanske veroispovesti mogu samo biti gradjani C.Gore, a Crnogorci su pravoslavne vere,

  • Cg-Pg

    12. septembar 2016 | 02:55

    A nisu njega ovi dzihadisti džabe pustili nego neka ga odma zatvore da nas ne bi digao u vazduh sve.

  • They Live , we sleep

    11. septembar 2016 | 16:03

    Illuminati su stvorili isil , iluminate reptili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA