DRAMA U TUŽILAŠTVU: Premlatio suprugu, pa davio policajca

A. Ć. je jednog policajca udario pesnicom po licu i iskidao mu košulju, a kada je drugi policajac pritrčao u pomoć kolegi, nasilnik je njega uhvatio za vrat i počeo da davi govoreći mu da će ga ubiti

  • 5

Dvojica policajaca su povređena za vreme jučerašnjeg incidenta koji se desio u zgradi tužilaštva u Strugi, na zapadu Makedonije, gde je policijska patrola dovela A. Ć. (56) iz sela Labunište, osumnjičenog da je pretukao svoju suprugu R. Č. 

JOŠ JEDNA ŽENA PREMINULA POŠTO JE MUŽ PREBIO: Srce Biljane J. nije izdržalo!

U kancelariji javnog tužioca članovi porodice trebalo je da daju iskaz vezan sa porodičnom dramom, ali su se umesto toga supružnici ponovo žestoko posvađali pred tužiocem. U svađu se umešao i njihov sin, koji je besan na svog oca, uzeo čašu sa stola tužioca i polomio je.

Kada je tužilac naredio da mladićev otac bude izveden iz kancelarije, A. Ć. je skočio sa stolice i nasrnuo na policajce. Jednog je udario pesnicom po licu i iskidao mu košulju, a kada je drugi policajac pritrčao u pomoć kolegi, nasilnik je njega uhvatio za vrat i počeo da davi govoreći mu da će ga ubiti.

Srećom, u kancelariju su uleteli drugi policajci koji su uspeli da savladaju nasilnog A. Ć. Kada su mu stavili lisice na ruke, odveli su ga u policijsku stanicu u Ohrid, gde je, posle iskaza za incident u struškom tužilaštvu, zadržan do daljnjeg.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kika

    14. septembar 2016 | 23:05

    Zato sam se ja udala za stranca. Nasi su teske sirovine. Ae sad navalite sa minusima...heh...nista necete promeniti.

  • caca

    14. septembar 2016 | 22:50

    Pa smotani policajci,izeli ga,haos!

  • kralj

    14. septembar 2016 | 23:05

    Trebao je da ga jos malo prudrzi dok ne izgubi tlo pod nogama neduzno osudjen chovek izveden pred sud koji ne funkcionise pravilno samo za devizu he he he

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA