≫ 

PORNO-SNIMCI OVE LEPOTICE SU PROCURELI, INTERNET JU JE UNIŠTIO: Devojka se ubila zbog sramote (VIDEO)

Eksplicitni snimak je uništio život ove devojke, postala je predmet ismevanja na društvenim mrežama

  • 20

Ticijana Kantone (31) iz Napulja izvršila je samoubistvo, a kako navode tamošnji mediji, njena smrt se povezuje sa pojavom snimka seksa koji je objavljen na internetu. Pokrenuta je istraga povodom ovog tragičnog slučaja.

OBESILA SE JER JE HTELA DA VIDI DRUGARICU KOJA JE UMRLA: Devojka mislila da može da samo svrati na onaj svet (FOTO)

Na snimku koji je zabeležen u proleće 2015. godine, prikazano je kako ova Italijanka zadovoljava svog seksualnog partnera. Ona je snimila ovaj čin sa svojim novim dečkom kako bi ga poslala svom bivšem partneru.

Lokalni tužilac Frančesko Grećo otvorio je istragu povodom njenog samoubistva koje je usledilo godinu dana nakon što su se fotografije i snimak pojavili na Fejsbuku, Whats App-u i drugim društvenim mrežama. On jenjene snimke iskoristio da ih plasira po društvenim mrežama, a za svaki slučaj je sve to ponovo snimio i fotkao, kako bi bio siguran da se ne zagube.

Prijateljica devojke Teresa Petrosino izjavila je da je Ticijanu snimak bukvalno uništio, kako je preneo list "Korijera dela Sera".

Ona je bila izložena javnom ponižavanju i ismevanju na društvenim mrežama, pa se sumnja da je to bio okidač za njenu kobnu odluku. Jutjuberi su koristili njeno puno ime i prezime u paradoijama, što se smatra jednim od uzroka tragedije.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmm

    15. septembar 2016 | 14:46

    Snimila se sa novim deckom da bi poslala bivsem!?? I nije joj palo na pamet da bi bivsi ro mogao da okaci na net?

  • Luna

    15. septembar 2016 | 14:37

    Nikad necu razumeti sta im to znaci, da se snimaju za vreme sexa. Bolest, i nista drugo.

  • Antiglobalistkinja

    15. septembar 2016 | 23:50

    Sama je kriva glupaca.Prvo je snimala sex da se osveti bivsem onda je bivsi to iskoristio.Sto je ulazila u tu igru kad nije mogla da izdrzi.Tipicne glupe napolitanke,al eto ovoj se obila osveta o glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA