≫ 

BEOGRAĐANKA RAZOTKRILA VELIKU SEKS NAVLAKUŠU NA FEJSBUKU! Pogledajte poruke koje devojkama stižu u inboks (FOTO)

Beograđanka je prvo bila začuđena, i u prvi mah joj nije bilo jasno o čemu se radi, ali kada je pročitala nastavak, bilo joj je jasno da nije u pitanju nikakva audicija za frizuru, niti ekstremno pranje kose, već ekstremno nepristojna ponuda!

  • 39

Jedna Beograđanka dobila je veoma čudnu poruku od nepoznate osobe. Naime, u poruci joj se nudi da dođe na audiciju za "kozmetičke kuće i časopise", da je snime i postave u bazu podataka, a onda da je prezentuju klijentima koji traže model. Ako žele da je angažuju, potpisuje se ugovor i definiše honorar, koji je u proseku od 100 do 500 evra po jednom danu snimanja, a visina honorara zavisi za koga se radi!

OVAKAV KASTING ZA STRIPTIZETE NISTE VIDELI: Prijavilo se 1.000 seksi devojaka, posao dobilo ovih 100 (VIDEO)

Ova Beograđanka prvo je bila začuđena, i u prvi mah joj nije bilo jasno o čemu se radi, ali kada je pročitala nastavak, bilo joj je jasno da nije u pitanju nikakva audicija za frizuru, niti ekstremno pranje kose, već ekstremno nepristojna ponuda!

Zato je rešila da upozori sve devojke na Fejsbuku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Svesna sam toga da kada napravite profil na nekoj od društvenih mreža postajete dostupni različitim profilima ljudi, i hteli to ili ne, izlažete sebe vulgarnim sadržajima. Ipak, ono što mene brine nije moje trenutno osećanje uvređenosti koju sam osetila kada sam pročitala ovu poruku, već pomisao na koliko adresa je ova poruka prosleđena, i da li je neka devojčica ili devojka poverovala u nju - rekla je za Telegraf ova Beograđanka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, u poruci se takođe navodi da "audicija" ima dva dela, jedan "kućni" i drugi u salonu. Taj "kućni" deo se snima, ako postoje uslovi, "kod nje u kući", ili u prostorijama njihove partnerske firme.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Treba da se predstaviš pred kamerom, da kažeš par reči o sebi i uslugama koje koristiš kod frizera, na srpskom ili na engleskom. Posle toga se snimaju dva pranja, jednom sama pereš kosu, a drugi put te pere dečko koji te snima. On će te prati "ekstremno", tj. sve će zahvatiti sa šamponom, i lice, i vrat i uši", navodi se u poruci.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ostatak teksta ćete videti u nastavku, a mi apelujemo na sve koji dobiju poruke iste ili slične sadržine, da budu oprezni, jer cela sadržina teksta je jako sumnjiva, i deluje kao poziv za snimanje nekih nepristojnih i kompromitujućih radnji.

Sedište firme navodno je u Nemačkoj, a na navedeni nemački sajt ne može da se uđe dok se ne plati neki određeni iznos. Za srpsku firmu, koja je takođe navedena u poruci, ne postoji nikakav kontakt.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H

    15. septembar 2016 | 21:54

    Trebalo bi neko iz policije da se pozabavi ovim mailom.

  • Jovan

    15. septembar 2016 | 21:45

    A ako podje sa deckom???

  • ☆☆☆

    15. septembar 2016 | 20:51

    Haha pa ovo dok se čita već je odma jasno da je kasting za pornić..Mislim da samo devojci sa niskom inteligencijom neće odma biti jasno ovo preneseno značenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA