VRATIĆU GA KADA ONI MENI VRATE MOJE DETE: Ringo Matić je oteo ćerkinog devera jer nije dao da se uda za njegovog brata!

- Vratiću ga kada oni meni vrate ćerku - poručio je tada otac Ringo Matić

  • 8

U selu Drenovac, kod Paraćina, pre nekoliko dana odigrala se prava drama kada je Ringo Matić (45) oteo brata mladića za kojeg njegova ćerka Elvira J. (15) treba da se uda.

Naime, kada je njegova ćerka odbila da napusti momka Roberta T. (15), za koga želi da se uda, ogorčeni Matić se 15. septembra odlučio na ekstremni korak i oteo je njenog nesuđenog devera Martina T. (19), uvukao ga u automobil "Audi A4" i odvezao u selo Drenovac kod Paraćina, gde ga je držao zatočenog u kući, piše Alo.

- Vratiću ga kada oni meni vrate ćerku - poručio je tada Matić.

Do čitave ove drame došlo je kada je Elvira J. odlučila da ode od kuće. Ona je tada pobegla u selo udaljeno 50 kilometara da bi se udala za Roberta T. iz Žitkovca kod Aleksinca.

Iako je Ringo u prvom momentu prijavio da policiji da mu je ćerka nestala, narednog dana je i sam krenuo u potragu, pa je uz pomoć ženinog prijatelja saznao gde mu je ćerka i uputio se u selo Žitkovac.

Kada je stigao, nastao je drugi problem jer Elvira nije želela da se vrati kući. Posle kraćeg ubeđivanja, Ringo je uz pomoć muškarca i žene, sa kojim je krenuo u potragu, na silu uvukao Martina T. (19) u automobil, rođenog brata Elvirinog izabranika Roberta T., odvezao ga u selo Drenovac kod Paraćina, a Ringovi nesuđeni prijatelji su odmah pozvali policiju i prijavili otmicu.

- Nastala je opšta potera. Ringa su jurile i policija i mladoženjina familija. Policija mu je upala u kuću, pretresla sve prostorije u potrazi za Martinom, ali ga nisu pronašli. Malo kasnije, pored lokalnog puta Drenovac-Krozbina pronašli su Ringa i Martina, ali i muškarca i ženu koji su umešani u otmicu - kaže poznanik osumnjičenog čoveka.

Policija ga je kasnije privela u policijsku stanicu u Aleksincu radi razjašnjenja celog slučaja.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sumadinac

    20. septembar 2016 | 14:46

    Ringo izdrzi.... Svi smo uz tebe.... Tako bih i ja za moju Kasandru

  • Zoran

    20. septembar 2016 | 14:00

    Kusturica,evp scenarija za novi film.

  • SRB IN

    20. septembar 2016 | 13:50

    Ringo, Robert, Martin, Elvira ovo brate kao da si na Divljem zapadu. Ringo i banda, ludnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA