≫ 

Bosanski ministar: Gonite Čovića i Izetbegovića, a ne Dodika!

Pre Dodika, treba procesuirati sve one koji do sada nisu ispoštovali odluke Ustavnog suda u vezi sa izborima u Mostaru, pre svih Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, rekao je Mektić

  • 7

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić poručio je da je predsednik RS Milorad Dodik poslednji koga treba procesuirati zbog nepoštovanja odluke Ustavnog suda.

SRBI imaju zadatak da uhapse DODIKA!

Mektić je glavnom državnom tužiocu Goranu Salihoviću poručio da prvo treba da pozove na odgovornost one koji nisu sproveli odluke Ustavnog suda o konstitutivnosti Srba u kantonima Federacije Bosne i Hercegovine, prenosi RTS.

Pre Dodika, treba procesuirati sve one koji do sada nisu ispoštovali odluke Ustavnog suda u vezi sa izborima u Mostaru, pre svih Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića, rekao je Mektić.

Od osnivanja Ustavnog suda 23 odluke nisu sprovedene, i Tužilaštvo ni u jednom slučaju nije reagovalo, niti je bilo koga pozvalo na odgovornost, a danas nije moglo da potvrdi da li je Dodik prvi koji je zbog toga pozvan na saslušanje.

U Ustavnom sudu BiH za RTRS je rečeno da Tužilaštvu još nisu dostavili rešenje o neizvršenju te odluke, što znači da Tužilaštvo po tom osnovu nije ni moglo da deluje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    27. septembar 2016 | 22:14

    Bravo Mektiću....

  • Dok je Izmetbegovica

    28. septembar 2016 | 11:51

    Nema mira u Bosni

  • Wien

    28. septembar 2016 | 08:13

    Politicko Sarajevo i Bakir uporno rade na razbijanju Bosne....svim sto rade samo ojacavaju poziciju Dodika u RS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA