≫ 

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril potpisao javnu peticiju za zabranu abortusa!

Autori peticije su protiv abortusa jer ga opisuju kao legalno ubistvo nerođene dece, i traže da embrion bude priznat kao ljudsko biće čiji bi život trebalo da bude zaštićen zakonom

  • 16

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril danas je potpisao javnu peticiju za usvajanje zakona protiv abortusa u Rusiji, saopštila je na svom sajtu Moskovska Patrijaršija.

 

Dramatične ispovesti muževa čije žene su ABORTIRALE! Evo kako se ONI osećaju zbog gubitka bebe!

Tekst peticije je usaglašen sa Komisijom Patrijarašije za porodična pitanja i zaštitu materinstva i dece, navodi agencija Tas s.

 

Autori peticije su protiv abortusa jer ga opisuju kao legalno ubistvo nerođene dece, i traže da embrion bude priznat kao ljudsko biće čiji bi život trebalo da bude zaštićen zakonom, navodi Tas s.

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сербия любит Россию

    28. septembar 2016 | 10:03

    То је прави Патријарx

  • Pseudonim

    28. septembar 2016 | 01:41

    Crkva nema šta da traži u medicini, žao mi je.

  • Minja

    28. septembar 2016 | 15:22

    Jos malo i zabranice nam i da disemo. Novi svetski poredak pod maskom dusebriznistva! S jedne strane serviraju nam viruse,bombe i ostala letalna sredstva za unistavanje populacije na Zemlji,a s druge su kao puni brige i ljubavi za buduce generacije!! Kakva jeziva hipokrizija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA