Bosancu stigla neobična pošiljka iz Litvanije, carinici se zaprepastili kad su videli paket!

Ovlašćena službena lica Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja u Regionalnom centru Sarajevo izvršila su kontrolu preporučene pošiljke iz Litvanije i kad su otvorili koverat neprijatno su se iznenadili

  • 1

U carinskom referatu Pošte Sarajevo ovlašćena službena lica Uprave za indirektno oporezivanje otkrila su 400 grama kanabisa u preporučenoj pošiljci koja je stigla iz Litvanije.

Počela prodaja ULJA OD KANABISA na samo 4 sata od Beograda

Sprovodeći pojačane mere na sprečavanju krijumčarenja u međunarodnom poštanskom saobraćaju, ovlašćena službena lica Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja u Regionalnom centru Sarajevo izvršila su kontrolu preporučene pošiljke iz Litvanije, prenosi radiosarajevo.ba.

Pošiljka je bila namenjena fizičkom licu nastanjenom na području Sarajeva. Tom prilikom otkriveno je da pošiljka sadrži 400 grama opojne droge kanabis, odnosno cvetova iste s pripadajućim semenkama.

U saradnji sa Odeljenjem za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo ova pošiljka je oduzeta te sprečeno neovlašćeno prometovanje narkotičkim sredstvima.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Sem

    28. septembar 2016 | 23:36

    Meni je jednom davno neko nepoznat poslao 10g kokaina?! Mozda je bila "provokacija" ali smo nas 4 odlucili da probamo je li pravi i mogu vam reci da i nije bilo lose. Na vama je da zakljucite je l' istina ili nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA